Filizvardar Kızlar bebişinizi kaç haftalıkken karnınızda hissettiniz, ben 19 haftalık hamileyim hiç hissetmiyorum henüz?? 😇😇
eomeoni Filizvardar yalnız değilsin ^^ insan biran önce tepiklesin istiyor ya rabbim sağ salim kavuştursun inşallah🙏
Mutlumklnc Filizvardar bende bugün 19 oldum ve hiçbirşey hissetmiyorum endişeleniyorum ama 22 ye kadar bekleyeceğim 🥰
fatosd84 Filizvardar ben de o haftalarda çok hissetmiyordum en net 25.haftadan itibaren hissettim şimdi 30 olduk çok rahat hissediyorum
Filizvardar Annesinin_Busesi ayy ne güzel sağsalim kucağına alırsın inşallahh 🥰 evet ilk gebeliğim hiç hissetmiyorum maalesef 😌😌
Karadenizli52 17+0 yaklaşık 3 gündür net belli ediyo kendini miniğim çok şükür bende çok stresliym ama ilk hamileliği olanlar stres yapmayın ilkinde geç hissediliyor hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar banada inşallah
Byzaoz Filizvardar biz 21.haftadayiz canim sanki yavastan biseyler hissediyo gibiyim ☺️ bir kere tam olarak hissettim diyebilirim baya kimildadi. Ama onun disinda minik minik arada hissediyorum. Heyecan verici bekliyosun devami gelcekmi diye karnina bakiyosun sanki disardan belli olcakmis gibi mucize bisey. Daha ileriki haftalarda tekme atacak gerinecek Allahim o zamanlara ulastirsin insallah 🤲💕
Filizvardar Byzaoz ay inşallah canım sağlıkla alırsın kucağına 🙏🏻 Ben de tam olarak anlayamıyorum bi kıpırtı var gibi ama çözemedim daha 😘😂
Mybabyizmir Filizvardar 16.haftafa hissetmeye başladım kelebek kipirtisi gibiydi. Şimdi 21 haftanin sonlarında tüm 4 gündür net bir şekilde hissediyorum. Konuşuyorum hareketleniyo sesime tepki veriyo 🥰
Filizvardar Mybabyizmir yaaa inşallah bizde görürüz o günleri 🙏🏻🥰 sağlıkla kavuşursun inşallah canım 🙏🏻
Aysegulylmz Filizvardar benimde ilk gebelikte bir damar atması gbi 1 aylikken bile hissesiyordum net bir sekilde harektlerinide 18. Haftada hissettim. Simdi minnosumu bekliyorum son 15 gun. :)