Merhaba hanımlar. 9 mayısta oğluma kavuştum sonunda öncelikle doğum şeklim konusunda inanılmaz kararsız bir anneydim normal mi sezeryan mı aylarca araştırdım düşündüm fakat anladım ki bu kadarına gerek yokmuş hayırlısı neyse o oluyormuş meğersem geçeyim hikayeme en son 38+4 te gittiğim kontrolde herşey yine gayet normaldi oğluşumun hiç gelmeye niyeti yoktu doktorla uzun bi konuşma sonrasında 39. Haftamda seZeryana karar verdik. O büyük gün geldi çattı sabah kalktım duşumu aldım hastanin yolunu tuttuk saat 8 de giriş yaptım odama odamı süsle hediyelikleri ayarla makyaj saç derken saat oldu 9 buçuk tabi bu arada önlüğüm geldi onu giydim o gün doktorumun 5 sezeryan ameliyatı vardı sıra belli değildi ve sıra bana gelmişti bile inanılmaz stresliydim korkuyordum eşimle beraber ameliyathaneye kadar gitti o an çok zordu gerçekten doktor tüm uğraşlarıma rahmen eşimi ameliyata almamıştı neyse zor zahmet ağlaya ağlaya ayrıldık hiç beklemeden direk ameliyathane ye aldılar beni çok kalabalık bi ekip vardı beni masaya aldılar anestezi uzmanı geldi beni iki hemşire kollarımdan tutarak öne eğdi inannın hiç anlamadım spinal iğnem yapıldı hemen hızlı bir şekilde yatırdılar beni önüme falan önlük konuldu ayaklarımdan başlayan bi sıcaklık başladı uyuştum hemen o ara sondam takıldı ekip harikaydı şarkı açtılar bol bol sohbet ettiler benle doktorum geldi ve başladı hiç birşey hissetmedim doktorumdan pazarlıkla iki söz almıştım kıZlar ilki doğar doğmaz emzirmek ikincisi eşimle görüntülü konuşmak😂 ikisinide tuttu yavrumun sesini duydum vırak vırak ağlıyodu anında gösteremedi çünkü tam 3 kez boynuna kordon dolanmış meğersem o yüZden gelemiyormuş yavrum herşeyde bi hayır varmış işte hemn yanıma getirdiler öptüm kokladım eşimde bizi izliyordu sonra yıkayıp getirdi hemşire emzirdi harika bi şeydi gerçekten tarifi yok sonra götürdüler benim dikişlerim tamamlanıyordu o sırada biraz uyumak istedim on dakika uyuttular beni o arada harika bi rüya gördüm yeşil ve bembeyaz çiçeklerle kaplı bi yer gördüm çok tatlı bi uykuydu uyandığımda bitmişti operasyon hiçç canınızı sıkmayın olacak olan hayırlısıyla oluyo ben sarı oğluşuma kavuştum darısı siZlerin başına inşallah birazcık uZun oldu ama bişey atlamak istemedim hoşçakalın güzel anneler🌼🌼🦋🦋👼🏼👼🏼💙💙