Ilovemybaby Arkadaşlar merhaba. Aralık’ın sonunda doğum yapacağım. Bebeğin alt üst takımının içine uzun kol body mi almalıyım kısa kol body mi? Kararsız kaldım. Askılı body zaten ince gelir
imren91 Ilovemybaby Ben yarısını uzun kollu yarısını kısa kollu aldım. Üzerine kazak giydirirsen zor olabilir diye kısa kollu da aldım. Aralık sonu benim de doğumum inşallah.
Gamzesurucu Uzun da aldim yarim kol da aldim ama takimin ya da tulumun icine uzun kollu dha iyi olur diye dusunuyorum ustne bir kat daha giydirmeye gerek kalmaz o zaman kollari da usumez hem
deniiizz Ilovemybaby hem uzun hem kısa kollu aldım. İlk aylar uzun kollu giydiririm diye düşünüyorum :)
SKelebek Ilovemybaby ben hep kısa kol sıfır kol aldım petekler yanacak ev zaten sıcak hoş sadece onla duracak değil ya üstüne illa giydiriyoruz cocuğun
Mondly Ilovemybaby uzun kollu alın bebekler üşüyor ben içerde askılıyla gezerken hemşire uzun giydirirdi ateşini ölçtüğünde 34 çıkardı ben ince giyinirdim içeri sıcak gelirdi ama bebeğim meğer üşüyormuş o yüzden zıbın uzun kollu giydirdiler hep