MehZey Hayırlı günler hanımlar ağda kullanıyorum bikini bölgeme kuaföre gidiyorum özellikle son iki agdadir kadın çok hassaslaştığını dokundu mu kanadığını söylüyor en son ki ilişkimde de kanamam oldu ve ilişki sonrası vajina ağzında yanma oldu bir gün tahrişten ötürü böyle onlanlar normal doğumu nasıl gerçekleştiriyor tahrişi beni çok korkutuyor 🥴
Mom092 MehZey bendede ayni sorun var en son gitmemde baya kanamam oldu ust kısımda yanma problemim benim en basindan beri vardı idrar yaparken ozellikle aşırı derecede canim yaniyo birgun suruyo ertesi gun duzeliyo sanirim cok hassaslastik artık ama bi sorun olacagini sanmiyorum 😊
cnmannem MehZey aynen ya birde benim haifi deri tahrişi olmayada başladı en son gittiğimde göbeğümde biraz soyulmuş .. göbeğimide ağdayla alıyorum inşallah o sorun olmuyordur
bsrsll Mom092 MehZey hamilelikte son aylarda ağdayı önermiyorlar erken doğum riskinden dolayı bence hem canınızı yakmayın hem de riske atmayın sonra devam edersiniz 🥺
Mom092 MehZey aaa o ne demek ya dikis tutmaz olur mu sen bakma canim onu diyene ne ciltler dikis tutuyor bunu sana ağdacın mı soyledi 😳
aybarsdefne MehZey bir hemşire olarak dikiş tutmazsa eğer yapıştırma yapılır çok normal doğumda tercih edilmesede yani o şekilde kalmazsın emin ol dikiş tutmaması için elinizin kolunuzun bile bayat balık gibi olması gerekir ki şehir efsanesi kendisi ağda yaparken yanlış yönden fazla çekiştirmiş olmalı yoksa ilişkide içinize bişey giriyor ama ağda yüzeysel bişey
tugcekrkll MehZey size dikiş tutmaz diyene kadar çektiği bezi ciddiye alsın bi zahmet kaç dikiş atmış da tutmamış insanı germekten başka bişey bilmiyorlar takılmayın siz
MehZey cnmannem bende alıyorum göbeğimi göbekte sıkıntı yok agdacimda çok hafif alıyor rahatsız olmuyorum ama bikini bölgesi soyuluyir kanıyor tahriş oluyor kan topluyor 🤦🏻♀️
Merveerhannn elfelendor napıcaz peki 🤕 jilet veya tüy dökücü başlayıncada tekrar ağdaya dönmek eziyet bildigin 😢
Mom092 MehZey moral bozmaktan baska bsey degil korkma kuzum bosver dinleme hassasiz dye o zman kimsenin dikisi tutmasın 🤦🏻♀️
elfelendor Merveerhannn dr eldiveniyle alabilirsiniz. Bolgeyi pudralayip kurutup eldiveni hafif nemlendirirsiniz. Almasi kolay olur
Srhtzlyh MehZey benimde bikini bölgesi hep acırdı. Bugün hep gittiğim doluymuş başka bi kuaföre gittim dedim bi deneyeyim. Sohbet filan ettik ablayla önce kahve içiyormuş bölmek istemedim. 53 yaşındaymış yıllardır bu işi yapıyorum dedi. Neyse indik ağda odasına. Bi ara abla alınıyor mu ben hissetmiyorum dedim. İşini iyi yaparsan acımaz tahriş olmaz dedi. Diğerinde gözümden yaş geliyordu bidaha hep buraya devam ederim artık. Kuaförden kuaföre de fark varmış önce hem acıyordu hemde dediğin gibi tahriş olup kan topluyordu.
Oglakdorukcum MehZey ben hamilelikten dolayı hızlı uzuyor ay dolmadan hemde evet igne batması agrısı var
MehZey aybarsdefne yok ya ben yardımcı olurken bile bana çekiştirme diyor ki kanamasin ona rağmen derisi bile soyuluyor artık doktora söylesem krem filan yazar mı acaba
MehZey Mom092 gerçekten çok korkunç dedim ne yapıyım ağda kaniyorsa normal dogumda ne hale giricem sezeryan mi olsam diye düşünmedim değil
aybarsdefne MehZey ne kullanabilirsin pişik kreminden başka bilmiyorum hamile olduğun için başka krem vermez bence
Mom092 MehZey psikolojik baski yapmis resmen ne kadar etkilenmişsin 😡 doktorun ne derse ona bak canim
MehZey Mom092 öyle yapıcam insaAllah doktora da anlatıcam durumu insaAllah herkes sağlıklı bı şekilde doğurur
Gigy Bugün sordum doktoruma bir sorun olmaz gidebilirsin dedi ,evde yapılan tüy dökücü kremleri önermiyorum dedi ,bir hastası kokusundan bayılmış yaparken 😟ben de zaten kuaföre gidiyorum dedim ,siz yine de danışın Drunuza
MehZey Gigy danisicam insaAllah bende devam ettim son iki ağda mi da yapayım doğumdan sonra iyileşir insaAllah