Merhaba Güzel Anne ve Anne adayları;
08.05.2018 tarihinde tam 38+0 haftalık olmuştum. Doktoruma kontrole geldim. Çatı muayenesi ultrason derken 1.5 cm açılmam olduğunu söyledi Doktorum ve cuma günü yani 11.05.2018 de sabah 9 da tekrar muayeneye gelmemi ve nolur nolmaz hazırlıklı gelmemi söyledi. Tabi bende panik başladı. Zaman geçmedi bir türlü. Herseyim evde hazırdı. Cuma günü geldi çattı ve sabah 9 da muayene edildim. 3 cm açılmam olduğunu ve yatışımın yapılcağını söyledi. Benimde ne sancim vardı nede ağrım. Neyse yatışım yapıldı. Bir panik ve korku kapladı içimi. Öğlen saat 14.00a kadar hiç sancım olmadi ama ondan snra açıklık 4 cm olduğunda başladı sancılarım. Çok zorlu bir sürec başlamışti benim için farkındaydım. 5cm 6cm 7 cm derken artık dayanamıyordum. En son 9 cmde doğumhaneye alındım ve ıkınma çalışmaları başladi. Çok zordu çok.. En son doktorum geldi ve 3 ıkınmada oğlumun başı geldi ve mutlu son 17.37de oğlum gözlerini açtı dünyaya. O an herşey bitmişti. Başardım dedim. Dikişim yapıldı ve odaya geldim. Oğlumu getirdiler dünyanin en güzel anıydı benim için. Oğlum bana anneler günü hediyesi oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah💕💕 (biraz uzun oldu hakkınızı helal edin)