honeybooble Hafta olan anneler nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik? 🥰 Bu hafta detaylı ultrasona gireceğim, çok heyecanlıyım ve endişeli. Sizler girdiniz mi?
NerminBal honeybooble merhaba bende bugün 20+1 oldum ama şiddetli böbrek ağrım var bebek böbreğime baskı yaptığı için genişleme olmuş o yüzden canım çok acıyo
dryaakhrmn honeybooble ben salı günü girdim okadar heyecanlı ve korkarak girdimki ama çok şükür çok güzel geçti herşey 🙏🏻❤️
Mrymozr honeybooble bende 20+3 oldum. Bugun detayli ultrasonumuz var o kadar heyecanliyim kii anlatamam 😍insallah güzelce atlatırız
Bebislerimiz Anne18 500 saniirm 🙄 baska yere guvenemedim gittigim hastanede yaptırdım daha uygun olan yerlerde vardi
Ayse10 Bebislerimiz eşinizi içeriye aldılar mi acaba? Ben de pazartesi günü yaptıracağım inşallah güzel geçer çok heyecanlıyım😊
honeybooble Bebislerimiz bende gittiğim kliniğe yaptıracağım pakete dahil olmayan tek buydu,450₺ denilmişti. Başka yerleri araştırmadım hiç devlet hastanesinde de sıra vs olayı sıkıntı olacak çalıştığım için devamlı izin alamam diye direk kabul ettim ❤️
Bebislerimiz Ayse10 evet cookk heyecanli aldilar iceri hatta renkli esnasinsa video falan da cekti 🤩🤩🤩
Bebislerimiz Ayse10 aminn tek duam saglikla gelmeleri ama vakitte geçmiyor ya bana hemen gecsin istiyorum
Ayse10 Bebislerimiz aynen öyle, zaman yaklaştıkça değişik heyecanlar,eli,kolu nereye koymayı bilememeler 😂 sağlıklı doğum dilerim 😊