FeyyazZeynepBabayiit İyi akşamlar uyurken burnumdan baya kan gelmiş uykudan uyandım kanamadan bunun nedeni nedir kızlar bebeğime zararı olmuş mudur doktora gitmelimiyim ilk defa böyle bir sorun yaşadım
zehracinar FeyyazZeynepBabayiit Aslında burun kanaması bazen normal kabul edilebiliyor ama siz yine de ihmal etmeyin çünkü Allah korusun tansiyonunuz da yükselmiş o yüzden burnunuz kanamış olabilir bu çok riskli olur o yüzden doktorunuzla bi görüşün isterseniz umarım ciddi bişey yoktur 💗🤗
FeyyazZeynepBabayiit zehracinar uyku halındeyken farkettim çok korktum doktora gitmeli miyim gebelikten dolayı mı anlayamadım
zehracinar FeyyazZeynepBabayiit Yani eğer tansiyondan dolayı ise gidin kesinlikle ihmal etmeyin ama gebelikte bazen burun damarlarında fazla kan basıncı oluyor arada kanamalar oluyor sizin ki sanırım fazla olmuş ihmal etmeyin gidin derim en azından tansiyonunuzu ölçebilen biri varsa tansiyonunuzu ya eczanede yada herhangi bi sağlık kuruluşunda ölçün
zehracinar FeyyazZeynepBabayiit Burun kanaması gebeliğinizle ilgili bi sorun teşkil etmez ama tansiyon yükselmesi ile burun kanaması yaşamışsanız bu bebeğe zarar verir
Rukgay FeyyazZeynepBabayiit merhaba benimde oldu kbb uzmanına da kadın doğum uzmanına da gözüktüm vücuttaki kan basıncının artmasından dolayı burundaki atar damar patlamış benim o damarı yakmalarina rağmen bi kaç kere daha kanama oldu şimdi elim deyse kanar burnum. Yinede gozukmeni tavsiye ederim doktoruna yada telefonla sor sebebi bazan basit bazende tansiyon gibi önemli olabilir.