Efebilal Kızlar bugun karnım çok sertleşti gece 1.30 da hastaneye geldim nst de sancım çıktı ciğer geliştirici iğne yaptılar serum bağladılar şimdi ikinci serumu taktılar sancılarınızı hafife almayın
Mervezcanen Efebilal Biraz daha açabilir misin canım uzun süre mi sert kaldı mesela hastaneye gitme derecen neydi yani neden gitmeliyim dedin böyle soruyorum çünkü amerikadayım ve hop diye hastaneye gitme şansım yok aynı haftadayız o yüzden kusuruma bakma şimdiden teşekkürler
Zeweyy Efebilal ayyy benim de dün sürekli sertti gece de uyandığımda kontrol ettim çok sertti kasılmıştı ama şu an normale döndü gibi gitmeli miyim acaba 🤔
BusraAycbn34 Efebilal çok geçmiş olsun aynısını dün yaşadım bende 32+6yım kasılmalar oldu bikaç defa karnım sertleşti akşam hastaneye gittim nstde sancım çıktı rahim ağzım sınıra gelmiş direkt serum taktılar sürekli istirahat ve kontrol edilecek Allah yardımcımız olsun bu zamana kadar hiç sorun çıkmamıştı bu hafta sürekli ev işi yapmıştım 😏
Efebilal Mervezcanen canım 20 dakkada 3 kere falan oldu sıklığı taş gibi oldu karnım ama bebek dayanması değil karnımın heryeri aynı sertlikte oldu ve. Böle sık olunca eşime söyledim oda hemen gidelim doktora dedi böle gelişti yani
Sinemstf Mervezcanen yaaa bende amerikadayımm vee gerçekten zırt bırt gidemiyorum öyle, kasılma da nasıl birşey onu da bilmyiorum ilk hamilelik olumca 🙁 ağrı nasıl bir ağrı onuda bilmiyorum, artık bünye de cidden farklılık olunca hastaneye gidicem heralde 🙁
Suzan Efebilal ağrın falan da oldu mu canımyoksa sadece Karnın mı sertleşti? Sancı düzeyin kaç çıktı nst de
Efebilal Suzan canım karnım taş gibi oldu üst üste ve o bana ağrı verdi canım acıdı yani aradada adet sancısı gibi sancı vurdu geçti kasıklarıma
Efebilal BusraAycbn34 canım sanada geçmiş olsun rabbim sonuna kadar götürmek nasip etsin inşallah canım senin bebişine kaç kilo dedi doktor
Minigininannesi Efebilal ben buna katılıyorum buraya başlık açmak yerine soru sormak yerine hastaneye gidin herkesin o kadar farklı ki 30 haftalik da çok az bir ağrı vardı nolur nolmaz diye gittim ben sancı hissetmiyomusum nerdeyse 4 dakikada bir 100 de gördük sanciyi kaç hafta hastanede yattım eve geleli 4 gün oldu hala da iyi değilim. Yalancı sancı yok başka bişey diyip kalmayın bebeğiniz için zor da olsa gidin en azından görmüş olursunuz bu bile yeterli
Fatma_kahve Ya kızlar buna benzer bi sikayetik benimde var yeni bi post acmak istemedim. Benim vajinamin üst kismi cok sancıyor bildigimiz tuylenmenin oldugu yer komple sanciyor sizce doktora gitmeli miyim
BusraAycbn34 Fatma_kahve her ihtimale karşı gidip görünmekte fayda var sonradan tüh vah demektense gitmeniz lazım en kötü yürüyüş yapmış olurum diyerek çıkın evden üşenmeyin ertelemeyin derim... bana ne olduysa rahatlıktan oldu
PasaninAnnesi Fatma_kahve aynı dert bende de var benimde randevuma daha 2 hafta var baslik acmistim simdi kimse cvp vermedi sizin yazinizi gördüm 😢
BusraAycbn34 Efebilal Allah razı olsun canım sanada büyük geçmiş olsun Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.. 2kilonun az üzerindeyiz sende durumlar nedir kasılmaların nasıl iyisin inşallah
Fatma_kahve Efebilal carsamba randevum var zaten canim da iste o gune kadar beklesem mi beklemesem mi bilemedim