Lady-pnkk Lalihhhh olabilir benim o haftalarda her yeri belki bebek gorunumundeydi kiz bebekler et parcasi gibi olup daha gec sekilleniyor derdi annemler haklı ciktilar ultrason fotosu var mi acaba sizin
Krizantem_ Lady-pnkk Kaçıncı haftaları diyorsunuz acaba? Bende 7 haftalık hamileyim bebeğim bir balık yavrusu gibi görünüyor uzun, bir yeri belli değil 😄
Minikmucizelerr Ay ben sessizce sonuna kadar okudum herkesde farklı sanırım benimde bir kızım var Rabbim hayırlısını versn birde oğlum olsun istiyorum bütün belirtileri var ama bilemedim 2 hafta sonra gideceğim kontrole resm nasıl atılıyordu birde ben atayım
Menesse1711 16 haftaya girdik doktorum 13 haftada bakmadı bakmak istemedi bakalm yarın inş öğrenicez alllah herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin cinsiyetten önce ama inş kızdır 🥰
Menesse1711 Happymother3 hiç bir belirtim yok açıkçası yani ne ekşi yedim ne tatlı bugun doktora göstermedi kendini daha doğrusu pozisyondan dolayı göremedi %60 kızdır dedi ama emin olamadık 😂
Denizzz88 Ophelia bende 11 haftalıkken en son gittiğimde sordum doktora sürekli değişir kalp atışı dedi ilk dinletirken 137 çıktı 5 dakika sonra tekrar dinletti şuan 157 oldu dedi.