Aysem41 Ben kız hissediyordum eşimse erkek 😂 biz 13 haftada doktorumuz kemik yapisindan erkek olacagini soyledi ama kesin sonucu 16+5 ogrendik cunku hemen göstermedi bize kendini sıpam😂 ve erkek annesi olacağimı net bir sekilde ogrenmis olduk ❤
Merkem Happymother3 valla ekşide yedim tatlıda pek bedenen anlayamadım☺️ama rüyalarımda sürekli kız görüyordum hatta ilk gebelikte kızdı o da belirtiler farklıydı dedim bu çok alakasız bu gebelik kesin erkek ama kızmış😍gerçekten her hamilelik birbirinden farklıymış
Aytenkrsln EsraAcar78 ben 4 aylıkken öğrendim benim ve çevremdekilerin tahmini hep kızdı doktora gittiğimden doktorda kız dedi
Cgdemmm EsraAcar78 bana 18. Haftada söyledi hep arkası dönüktü ama ben yine güvenemdim detaylı ultrasonu bekledim ama şaşmadı kız demişti detaylıdada kız çıktı☺️
Nazendenin_Annesi EsraAcar78 Ben 10 cu hafta da öğrenmiştim ama hamile kalmadan önce de kız doğurucam diyordum hamile kaldım hep kız dedim hatta hamile kalmadan ismini koymuştum bu 3 cü beneğim 2 oğlum var onlarda ilkinde 7ci ayda öğrendim ikinci de de 10cu hafta öğrenmiştim
ayseeerl13 Ben erkek olcagını hiseddim içimde hep sanki erkek hissi vardı 12 ci haftada ultrasonda erkek dedi
Funda00 Annebebek99 erkek bebeklerin 40 günlükken cinsiyeti belli olur derdi ananem bizimde 12. Haftada %99 erkek olduğunu söyledi doktorumuz
Esraaelisa1 EsraAcar78 12 . Hafta da kız olacağını öğrendik öğrenmeden önce babasının rüyasına girmişti sarı saçlı kız çocuğu babasından turuncu nike spor Ayakkabı istemiş sonra bir gittik kız dedi doktor 🥰🌺
Halime_Ciner01 EsraAcar78 ben hamile olduğumu öğrendim eşim erkek dedi 14haftalik erkek dedi suan 37 haftalığım