Fundasevgi25 EsraAcar78 4. Ayda öğrendim kız istediğim için hep kızdır diye hissettim, ama rabbim erkek evlat nasip etti.
Gizmsnyzz Ben hep erkek hissediyordum rüyamda da öyle görmüştüm ikili taramada kıza benzettiler 16.haftamda doktor erkek olma ihtimali var dedi 19.haftada kız dendi 😂😂detaylıya gireceğim bu hafta bu konu noktalanır inşallah 🙈
mavideniz4 EsraAcar78 daha dün ayrıntılı ultrasonda öğrendim cinsiyetini. Eşimle aynı gün rüyamızda erkek görmüştük bı kacyhafta önce. Oğlumuz olacak insaAllah. 22.haftada öğrendik biz malesef. Çünkü daha önce doktorlar bakmadı hiç cinsiyetine oralı bile olmadılar.
Busednz Ben baştan beri kız diye hissettim biraz da çin takvimi felan yanılttı beni ama 12.hafta da erkek olduğunu öğrendimm
hulya_sncr47 Busrairem düz gidip geldi bi kaç kez tekrarladım hep düz giti artık ne kadar yalan ne kadar doğru bilmiyorum 😂😂🤣🤣
Busrairem hulya_sncr47 benımkıse su gıdıp gelıyor☺️😂kızıma hamıleyken denedim yuvarlak cızmıstı şans artık ben doğunca görürüm 😂😂
Mucizemmmmmmm EsraAcar78 16 haftamda öğrendik herkez bana erkek olcak senin dediler ama kızımız olcak insallah 😍
Lolo3434 EsraAcar78 esim erkek ruyasi gormustu fakat ben kiz diyodum içimdeki ses hep kiz diyordu 12 haftalikken doktor erkek demisti… Ben küçük olduğu icin inanmamıştım… 15 haftalikken doktor kesin kiz dedi … Içimdeki ses dogru söyledi 😂🤣Kızımız olacak “Ecem” m
Zehraaa98 KızlaR ya ben 6+1 oldum bugün biri bana kız bebek sanki şekli benzıyor dedi 🤭🤭 Hemen çıkar mı göbek böyle biz de canı gönülden erkek istıyoruz tabii hayırlsıı ne ıse o olsun
Minikmucizem0109 EsraAcar78 Haftada öğrendim :) kız gibi dedi 22 ye geldik hala kız diyor her gittiğimde kız dedi hiç yanılmadı :) Bende basından beri kız hissediyordum Rabbim çok şükür nasip etti :)
Aysegul_2822 EsraAcar78 iki hamileligim de de oglan olacagini hissetmistim bu ucuncu hamileligim bunda da kiz olacagini hissettim gercekten de oyle oldu Rabbim bana bir kiz evlat nasip etti dileyen herkese nasip etsin ins