cipiti Günaydın dün gece başlayan göğüs kafesi ağrım var omuzlarımin altı ozellikle .. başına gelen var mı biraz dinlenip geçmezse doktora gideceğim
Didemhalil cipiti benimde dün gece inanılmaz ağrım oldu nefesimi kesiyordu uyuyamadım valla inşallah korona değilimdir korktum bir an
threestar cipiti mideden olabilir mi? Benim reflüm var o yüzden çok oluyor hamilelik öncesinden bildiğim için sancıyı hemen tanıyorum, göğüslerimin altında gaz sıkışması olunca çok ağrı yapıyor 21 haftalığım ben
cipiti Didemhalil bende ondan korktum ciğerim mi yoksa sirtimmi anlamadım daha önce böyle bi ağrım olmadı herkes normal diyor göğüs kafesi de genisliyormus ve göğüslerim büyüktü hamilelikte iyice büyüdü oda ağırlık yapıyor sanırım
Didemhalil cipiti inşallah gebeliktendir burun tıkanıklığı da gebeliktenmis vücudumuza neler oluyor böyle
Didemhalil cipiti valla ben zorlanıyorum hem midem kötü oluyor kustukca hemde çalıştığım için çok yoruluyorum uykusuz da kalınca daha kötü oluyor kaç haftaliksiniz
cipiti Didemhalil 19 haftalık oldu mide bulantım oluyordu ilk haftalar kusma falan olmadı ama bir anda kesiliyor oda sizin kaç haftalık oldu
Didemhalil cipiti benim şuan 13 haftalık minigiz daha ben kusmaya devam ediyorum her sabah. İkili tarama yaptırdınız mi
cipiti Didemhalil evet yaptırdım şükür bişey çıkmadı inşallah kısa sürede geçer şikayetleriniz rahat bir hamilelik geçirirsiniz 😍😍
cipiti threestar geçti ağrım tekrarlarsa mutlaka gideceğim hastaneye çok sık gitmek istemiyorum ama ağrı tam olarak omuzlarımin altında arka kısımda olmustu