37+3 de gelen guzel kizim
Gebeligim basindan beri skntili gecen ama kizimin hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra umutla sabirla gecen zorlu bi yolculugumuzun ardindan bende spinal sezeryanla dogum yaptm cok sukur.daha once 13 ve 18. Haftalarda 2 kaybım olmustu bu hamileligimdede rahim agzi yetmezligi tanisi konuldu ve serklaj yapilmaya karar verildi 18. Haftaya serklaj icin gittigim hastanede bebegimin beyninde olusmasi gereken yapi olusmadi diye gonderildim ve 20. Haftada baska bi dr. hic bi sorun olmadigini biran once serklaj yapilması gerektigini soyledi cok dua etmistim iyi drlara denk geleyim siye cok sukur oyle iyi oyle merhametli bi dr vardiki gokcen hocamla 26.haftaya kadr takipteydim gun gectikce rahim agzi uzunlugum dusuyordu 26 dan 29 a kadr yatisim yapildi ilaclarla ciger gelistiricilerle kasilmalarim onlendi butun onlemler alinmisti rahim agzi uzunlugum artk 13 mm lerdeydi sadece dikis turuyordu eve gonderdiler evde 32 ye kadr yatmaya devam ettm sonra kizimda bagirsak genisligi oldugunu sıkı takip edilmesi gerektiginj ogrendik hemen toparlanip memlekete geldk yavas yavas sonra burdaki drlar dogumumun ust duzey bi hastanede yapilmasi gerektigini bebegimin ameliyat olacagini soylediler cok sukur ayarlandi cocuk cerrahisi olan bi hastane buldk planli sekilde 38 de dogumum olacakti bebegimin karni kistlerden dolayi cok sistigi icin onu zorlamadan alacaklardi kizim dayanamayim 37 +3 de gelmek istedi sansim tavandı suyum geldi apar topar gittik 2 saat bekletip sezeryana aldilar kizimi heycanla bekliyordum cnki hemen pediatristler alacakti uyustuktan 2 dk sonra kizimi cikarttilar silip pembis bi havluya sarip gosterdiler sesi kendi okadr muhtesemdiki butun acım gecmisteki hersey dinmisti kim bilir kucagima alinca daha ne skntilarim gececekti😌 hala yuzu gozumun onunden gitmiyor sonra neyse ameliyatim bitti ve odaya cikardilar tabi herseyin etkisi gecince agrilar sizilar basladi ilk kalkmak cok kotuydu gelip bastirmalari cok can yakiciydi her defasinda destek alip kaliyordum cayır cayır yaniyor gece uyyamadim hep aklim kizimdaydi esimde gorememisti yeni dogan yogun bakimdaydi hala almamislardi ameliyata esime demislerki annesi toparlansin sadece o gorebilir demisler bunu duyunca uyyamadim gece ve kalkmam lazm yurumem lazm dedim yavas yavas kalkmaya calistm ve desteksiz bikere kalkmistim cok sevindim dua ettim sukrettim yurudum gezdim yavas yavas hersey kizim icindi ona kavusmak icin bugun 3. Gunum dun aksam taburcu oldum evt ev daha zor tabi yatagi istedigimiz gibi ayarliyamiyoruz kalkmak biraz daha zor oluyor insallah dahada iyi olacagiz ve bugun kizimi gormeye gidicem insallah gorustururler salı gunu ameliyata alacaklar beni taniyan tanimayan herkesten dua bekliyorum 🤲uzun oldu hakkinizi helal edin 😊🤚