blueberyy00 kardelen214 evet canım bugunki bir tık daha pembelesti inşallah vardır ya çok kasık ağrım oluyor
blueberyy00 kardelen214 günüm geçtikten sonra gidecem canım doktor pozitif görürsen 15. günü gel demisti
blueberyy00 leskuyenime ya ne güzel inşallah bende hamileymdir bugün bir çit daha belirgin çıktı çizgi bir iki mj üstte attım görünüyor inşallah yaniltmiyordur testler beni
halimefe2 Ya mutlaka haber verr insallah vardır rabbim gönlüne göre versin yoksada üzülme benımde geç oldu rabbim zamanını biliyoo denemeye devammm ama insallah vardır insallahh amin amin amin coook amin 😍
blueberyy00 halimefe2 çok sağolun Allah razı olsun mutlaka haber ederim bugün ara verdim test yapamdim 😂 beklemedeyim artık eşime söylemedim daha bekliyorum günüm geçerse test yaptırır bana tekrar o
blueberyy00 Cadoloz bugün yapmadım beklemedeyim şu an. Arada adet olacakmis gibi sancı giriyor bu iğne adetine getirir diyorlar öylemi biliyor musunuz
Cadoloz blueberyy00 evet canim igneden sonra 14. Yada 15.günü regl oluyorsun eger olmazsan tekrarla testini gebelik olabilir
blueberyy00 Cadoloz yarın yada obur gün olmazsam zaten Perşembe günü adet günüm en fazla yarın durup oburgun yeniden denerim bir şansımı
Cadoloz Aynen hatta bence yarin bile yapabilirsin eger biraz olsun koyulasma varsa umut var demektir 🙏🏻😊
Semahasan001 Cadoloz bana özel mesaj atabilir misiniz bir yorum da gördüm sanırım sizde de pko var onunla ilğili konuşmak istedim