UlgeYagmur blueberyy00 anladım 😊 acile gidip kan da verebilirsin o da çıkar. Muhtemelen 3 haftalık falan. 😊 Folik asit kullanıyorsan başlaman tavsiye ederim
blueberyy00 UlgeYagmur kullanıyorum canım doktorum 15 gün sonra yap test demişti bir kaç gundaha bekleyip çizgiler devam ederse gidip kan veriirm
Tugceasl blueberyy00 biraz adetinin geçmesini beklemelisin bence daha da netleşir içinde rahat eder 😇
Aykem blueberyy00 cnm kesin var. Çatlatma iğnesi olmuştun diye hatırlıyorum. Bende gecen ay oldum 13.gün negatifti hep negatif gitti
blueberyy00 Aykem hadi ya evet çatlama iğnesi oldum bugün 11. Günüydü işte iğnenin etkisi 10. Gün bitiyor dediler deneyeyim bir dedim bugün böyle silik çıktı yarin sabah deniycem tekrar inşallah vardır yarinda çıkar yarında çıkarsa muhtemelen vardır zaten demi
blueberyy00 misraerol tekrarliycam yarın inşallah azda olsa fark olur dahada rahatlar içim ya adetime de 4-5 gün var daha normal bence böyle cikmasi inşallah iğne etkisi degildir
blueberyy00 misraerol himm inşallah benimkide koyulasarak devam eder ya glsizlerin görüyor olmanız bile umut oluyor bana tek korkum iğne etkisi degildir insallah
blueberyy00 misraerol benim daha adetime 4 gün var bugün tekrarladigim bı çit daha pembemsi ama yine silik çıktı canım vardır inşallah ya
01gamze01 Sabah ilk idrarınla yaparsan gebelik testini olaki gebelik varsa daha iyi sonuç alabilirsin
MiranEfeninannesi blueberyy00 Tekrarla canım ilk idrarınla yap 😍 İnşallah istediğin gibi sonuç alırsın 🥰
blueberyy00 MiranEfeninannesi inşallah canım ya yarın sabah da şansımı deniycem umarım yaniltmamistir beni
ceren90 blueberyy00 benimde bu şekilde çıkmıştı Bi kaç gün sonra dahada koyulaştı ben çok meraklı olduğum için bekleyemezdim bence 2 3 saat bişey içme yeniden yap 😂
ceren90 blueberyy00 aman canım sen bekle bekle bana bakma benim evime yakındı eczane zırt pırt alıyordum ondan😂😂
blueberyy00 ceren90 ahahah 😅😅 bencede beklemeliyim ben öyle alamıyorum hep arada denk geliyor 4-5 tane stokluyorum eve 😅😅😅 şimdi elimde iki tane kaldı birini yarın yaparım koyulasacak mi bakarım birini de bı gün sonra sonrada doktoruma giderim pozitif devam ederse