turansmom1 Sezeryan sonrasi gaz problemi için Allah rızası için fikir verin bebegimle dahi ilgilenemiyorum ağrıdan lutfeen.
ipek-smr turansmom1 bi ilaç var eczaneden alıyorsunuz lavman mı diyorlar ne omu alıyorsunuz evde uyguluyorsunuz hemen geçiyor
Cesurun_annesi turansmom1 ben iki gündür süt olsun diye kimyon çayı içiyorum aktardan tohum olarak aldım 1 tatlı kaşığı kimyon tohumunu sıcak suyun içine koyup 5 dk demliyorum süzüp içiyorum inanılmaz derecede gaz çıkarttırıyor deneyin bence hem süte de faydası varmış ben son haftamdayım erken başladım biraz
Arsu1661 turansmom1 kayısı hoşafı yada nane çayı demleyin içine yarım limon sıkıp bide yürüyüş yapmaya çalışın hareketsiz olursanız hiç biri işe yaramaz 😞 hemen geçer inşallah allah şifa versin
turansmom1 Cesurun_annesi bende toz olarak var şuan çok kötüyüm etki etmez mi illa tohum mu olması gerekir?
Cesurun_annesi turansmom1 benim okuduğum yerde sallama veya işlem görmüş olanların o kadar etkili olmadığı yazıyordu o yüzden eşime aktardan tohum olarak aldırdım french press aldırdım birde onda demleyip içiyorum toz olarak hiç kullanmadım o yüzden ben kıyaslamasını yapamıyorum
bilaloguzunannesi turansmom1 etki ediyor sıcak suya yarım çay kaşığı koyun karıştırıp için tadı da güzel oluyor 5 aylık bebeğim devam ediyorum kimyona
turansmom1 Tgbkzn bilaloguzunannesi Cesurun_annesi Kızlar Allah razı olsun kimyon sayesinde bebeğimle artık daha iyi ilgileniyorum çok sağolun, inşallah bebeklerinizi sağlıkla alırsinız kucağınıza🤍
Cesurun_annesi Minisinannesii evet son haftam diye başladım ama çünkü kasılmaları başlatabiliyormuş daha erken dönemde sakıncalı olabilir
Ogi Nasıl bir lavman yapıldı hastahanede sıvı mı? Krem gibi olan var küçük tüpte o çok etkili bende çok çektim o konuda ondan fayda buldum
turansmom1 Ogi sivı olarak yapıldı canım doğuma girerken gazımi atamayınca taburcu olurken yaptılar birde ama taburcu olurken işe yaramadı
Tgbkzn Kayısı hoşafı , kimyonlu rezene çayı ve metsil diye bi çiğneme tableti var satılıyor eczanelerde emziren annelerde kullanabiliyor ben çok faydasını gördüm onu alabilirsin ayaklarını sıcak tut mutlaka
Tgbkzn turansmom1 hazır satılıyor humananın 20 lira fiyatı 2 tatlı kaşığı ondan koyuyosun bir kupaya sıcak suyla yap tüket günde 3 defa içebilirsin eğer alamam dersen 1 tatlı kaşığı kimyonu bir kupa suda kaynat süz onu iç
KkubraKkubra44 Valla onu bunu bilmem. Gün kurusu kayısı ye cnm. Üzernede büyük bi bardak ılık su iç.. EvvelAllah çare olur inş. Bide günkurusu ile hoşaf yaptır iç sürekli.
Tgbkzn turansmom1 Allah sağlıklı ömürler versin canım gelmiş geçmiş olsun tadını çıkar bebişinle geçirdiğin her anın 😍😍❤️