melodia Xxz doktorun sancıyla çocuk gelmezse miadını doldurunca sezaryenle almak istemiş sanırım. Benim 34+3, 25 kasımda yani 39+0 olduğumda alacak doktorum. Ama bana da önce gelecekmiş gibi geliyor.
Xxz melodia sen 34+3 olmana ragmen 25 Kasım demiş benim 35+5 ve bakıyorum 39. Haftaya gelio verdiği tarih. Ama doğum şekli hakkında hicbirsey konuşmadı. Bende benimle artık konuşur diye düşünüyorum sıradan bir kontrol olup gidiyorum. Gidesim de gelmiyo artık
melodia Xxz ya da doğum şeklini konuşmadı demişsin normal doğumla yani uygulamalarda da söylenen tarih 40+0 ı söylemiş doktor 25 kasım diye?
Xxz melodia he evet ben 36+6 diye heapalamistim.ayni şey 40+0 sonuçta 40. Haftayı doldurmayacak. Ay hayirlsii olsun ha
gozdelilip Nidaayildiztepeee yok canım benimde normal şuan inşallah da öyle devam eder öyle de doğururuz ikimizde 🥳 ayaklarımı diredim normal doğum için sezaryan aklımdan dahi geçmiyor😂
EsraUmt ipek-smr Ben kendimi şartlamadım gelişine nasıl olursa bu hafta 30 unda kontrole gidicem bakalım ne dicek 36+3
buseyusuf27 ipek-smr biz normal olacagız ınsallah bır skntı olmazsa suan 36 olduk dha dogrusu 37 yıx 1 hfta gerı geliyoruz kızım mınyon oldugu ıcın sabırla beklıyoruz bklm nezman gelcek cadı kızım doktor 20-26 kasım dıyor ama hyrlısı🥰🤗 rabbım herkesın yardımcısı olsun tek nefeste saglıkla kucaklarımıza alalım
Kubraeva ipek-smr 34+2 gunlugum cok sukur 38+5 gunlukken 26 kasimda kizima kavusacagim insallah 7 senenin sonunda rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin gece gunduz tek duam🤲hepimiz saglikla sorunsuz bisekilde evlatlarimizi kucagimiza alalim insallah 🥰🤲
Hazal21 ipek-smr uygulamaya göre 36+6haftalık hamileyim ama hastanede doktor 37+3 haftalık diyor Allahın izniyle 11 gün sonra sezeryan olacam yani 10 kasımda
Zerin1234 ipek-smr hayrılsı olsun inşallah. 36+6 haftalık olduk Allah nasip ederse bebek tekrar dönmezse normal istiyorum 17 yada 20 kasımda bebeğimizi bekliyoruz
Elif_gur12 elisaninannesii benim de 35+2 demekki bu sefer kontrole gittiğimde bana da gün verecek yuppi 💕
Semrag03 37+2 ultrasonda 18 Kasım gösteriyor ama ne zaman gelir bilemiyorum şuanda normal doğum gözüküyor 🙈 Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻