Mamyyyyy Sevdiss_17 Zemzemtuzla bebegim_28 Mmmerve123 Mmmerve123 Lalammm Gokcefeyza babysevgi Alminalperen feamtrmea kanala girdikten ne kadar süre sonra doğum oluyor acaba yada kanala girmesinin bir sakıncası var mı ki bebek için bir zararı olur mu
Lalammm Mamyyyyy valla cnm bnmde 23 haftadan beri dogum pozisyonunda ama kanala girdimi bilmiyrm 35 de gttm kafasi asadaydi yine. Plasentada yaslanma fl birsey yok
babysevgi Mamyyyyy kanala girmiş demedi ama doğum pozisyonu almış demşti . Xtn kanala girse baskı hissederdim sanırım 😬 suan hissetmiyorum
feamtrmea Mamyyyyy başaşağı dedi doğum kanalına girmiş demedi bana ama bilmiyom bi hafta oldu gideli doktora
Sevdiss_17 Mamyyyyy yok olmaz kanala girmesi bence iyo bisey dogumda acilmasi olup kanala girmeyen bebek yuzunden sezeryan olmak zorunda anne cok erken haftada degilseniz korkmayin
Mmmerve123 Mamyyyyy canım kanalda 1 günde durabilir 1 haftada diye biliyorum. Ama doktorum bana 4 şeyde hemen geliyorsun dedi, suyun gelirse, kanaman olursa, bebek hareketlerinde azalma olursa , düzenli sancn olursa direk geliyorsun acile dedi
Bilgemert Mamyyyyy ağrılar önemli şimdi kontrolden çıktım biraz ağrım vardı nst de baya sancı çıktı, ağrılarınızı takip edip doktorunuzla mutlaka paylaşın. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻🙏🏻