Sureyya_ Ya kızlar doğurdum bebisimi ama kesinlikle yatamıyorum uyku akıyor gözümden ama sürekli nefesini kontrol ediyorum hareket ediyor ebeyi çağırıyorum sorun mu var diye ve ağlamıyor çok sessiz bu normal mi
Cesurun_annesi Sureyya_ ilk zamanlar hareketsiz be çok uykulu olur çok normal ama uyuman lazım onun için sütün olmaz yorgun kalırsan o uyurken uyu ve bol su iç bebeğine en büyük iyiliği ancak böyle yaparsın hayırlı olsun uzun ve güzel bir ömrü olsun 🤗
Epifenomen Sureyya_ ilk gece ben de öyleydim her mik sesine gözümü fal taşı gibi açıyordum🙈 sürekli uyumaları normal kuzum toplasan 1 2 saat gözleri anca açık kalıyor zaten. Korkma o dinlendiğinde sen de dinlen bebeklerimize en iyi böyle faydalı oluyoruz biz kuvvetli olacağız ki onlarla ilgilenebilelim
ESMAARAS Sureyya_ canım gebeyken domestos kullanıtomuydun alakasız ama dun bırax faxla kscırdım korkuyorum gozun aydun bu arada
Sureyya_ Cesurun_annesi teşekkür ederim sanki uyursam bisey olacak gibi hissediyorum uyuyamıyorum hiç.. Doğumun yorgunluğunu unuttum resmen
Cesurun_annesi Sureyya_ çok güzel bir duygu 😥 tatlı heyecanlar benimde son haftam bende kavuşurum inşallah bir an önce yanında kimse var mı
Sureyya_ Epifenomen ayyy çok. Tuhaf hala alışamadım inanamıyorum korkuyorum dokunmaya şimdi taburcu olacaz inşallah bakalım evde bizi neler bekliyor
Sureyya_ ESMAARAS hiç kullanmadım aksine cif falan kullanırken bile az kullandım ne olur ne olmaz diye