kayrayra Kızlar 24 günlük bebeğim. Ben usutmusum galiba idrarım da yanma var. Maydonoz sapını kaynatıp içsem zararı olur mu kızıma. Emziriyorum ya
Cesurun_annesi kayrayra hamilelikte maydonoz fazla önerilmez bence yapmamalısın az miktarda tükildiğinde sorun olmuyor kahvaltıda çok az ara ara bende tüketiyorum ama kaynatınca iyice özü çıkar belki zararı dokunur
Susaminannesiii kayrayra maydanoz kan sulandırıcı gebeliğin basında düşük riski oluşturyor. Baslarda kesinlikle tüketilmez Bu haftalar içinde kendi jinekoloğunuza danısmadan tüketmeyin
elcn4139 kayrayra sakin içme ben aderim gelmesi icin icerdin sabahina adetim gelirdi. cocuk dusebilir cok zararli
Umrankalkan Susaminannesiii benim arkadaşım 2:5 aylık hamileyken içmiş ve düşük yaptı Sakın içmeyinnn
Cesurun_annesi kayrayra aaaa pardon bu arada maydonoz sütü azaltıyormuş geçen gün araştırırken görmüştüm emziriyorsanız yine de tüketmeyin
Mom092 Kadin emziriyorum dedigi halde dusuk yaparsin sakin icme demis herkes 😄 bi fikrim yok ustte kalsin diye yazıyorum 😊