Selinnr 25+1 olduk şükür şuana kadar 6 kilo aldım sizce kalan sürede kaç kilo daha alınması doğru boyum çok kısa olduğu için dikkat ediyorum çünkü kilo aldıkça bel ağrım artıyor
61Aysen Bernay inanma😂29+5 haftaykn tartildm 11 kilo almışım o haftaya kadr 2 kiloda alip verdigm var ilk ayalrda onlrida sayarsn 13 ama 2 si gitti 11i kaldi😎Şuan 30+1 baklm bundn snra nasil gitcek
Jdiebsh Selinnr normalde sinir 14 kilo ama sen yinede dikkat et gerci asil kilolar bundan sonra aliniyo 😄
HilalG Selinnr Ben toplam 12 13 kilo aldım 1 hafta da 7 kilo gitti merak etmeyin bi anda gidiyolar tabi yine de fazla kilo almamak da fayda var ama sizin gayet iyi ben 16 haftalar da 6 kilo almıştım 😊
Bahartesi 37+2 yiz. 7 kg aldım ama bel ağrısı felaket. Bu kilo meselesi de bünye ile alakalı. 7 kg ama bana 20 gibi ağırlık basmaya başladı 36. haftada.
aslihanaslans 23+3 bende 65kiloydum, ilk zaman 5 kilo vermiştim şuana kadar sadece verdiğim kiloyu aldım şuandada 65 kiloyum ekstra kilo almadım hamilelikten önceki kilomdayım şuan bakalım sonrası nasıl geçicek