Bir yıldır çocuk istiyoruz. Bu zamana kadar nasip olmadı. Muayeneler sonucu rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendik ama gebeliğe engel bir şey değil denildi. Bir ay klomen ve çatlama iğnesi oldum yumurtalarım çok iyi gelişmesine rağmen tutmadı. Gebelik hala oluşmayınca doktorumuz rahim filmi çekelim içimiz rahat olsun dedi. Ve çift rahmimin olduğunu öğrendik. Rahim birleştirme operasyonu çok tercih edilen bir şey olmadığı için doktorlar önermiyorlar. Yanlış bir komplikasyon sonucu hiç gebelik oluşmama riski var okuduğum kadarıyla. Çok uzun zamandır buradan yaşadıklarınızı okuyorum takip ediyorum. Bu yaşadıklarımı evlat hasreti çekmeyen kimse anlayamaz ben de sizlerle hikayemi paylaşmak istedim. Yaşadığımız her şeyin bir imtihan olduğunu bilerek yürüyorum. İmtihanıma dayanıyorum. Sabrediyorum.. Bunlarda geçecek sonucu ne olursa olsun alnımıza yazılandan daha fazlası ya da azı değil. İçimde yanan bu ateş zaman gelip kor olacak daha az acıtacak. Belki de hep zaman zaman yoklayacak, hiç beklemediğim yerden yeniden alevlenecek. Engel olamayacağım zaman zaman damlayacak gözyaşım birinin sevincinde içten içe kendime ağlayacağım bir yıldır beklediğim her ay sonunda heyecanımı her testle çöpe attığım gibi. Bilinmezlikte yürüyorum. Bu yolda yıllarını tüketmişlerin ve tüketenlerinde olduğunu bildiğim yolda ben de varım. Bizim hikayemizin sonuna Rabbim ne yazdı bilmiyorum. Hayırlısını niyaz ediyorum. Rabbim sen bizim yardımcımız ol. Bizim gücümüzü imanımızla kuvvetlendir. Senin gücün her şeye kâdir. Sen istemedikçe hiçbir şeyin olmayacağını biliyorum. Sana sığındım içimi bilen sadece sensin. Bize hayırlı kapılar aç. Vermezsende sabrını verecek olanda sensin. Senden gelen her şeye amenna ve sadakna. Bize de bu mucizeyi yaşat Allah’ım. Evimize bebek neşesini bereketini güzelliğini nasip et.