Gayeninannesiyesim Kızlar hamileligimin başından beri bir sürü kan ilacı denedim ama hepsi bana mide bulantısı yapıyor kan değerim 10.7 doktor almalısın diyor ama içemiyorum siz de yaşadınız mı bu durumu icmemezlik yapıyor musunuz?
mercimeginanne Gayeninannesiyesim doktorum geçen hafta yazdı bana kan ilacı memnunum aksatmadan kullanıyorum bn 🤔
Zeynepahmett Gayeninannesiyesim senin durumundayim canim. Gyno Ferro içtim felaket bulantılar ile uğraştım doktor gyno ferun diye bı ilaç verdi o da aynı ne yapacağım bilmiyorum ilk kontrolde başka seçenek isteyeceğim
emine86 Gayeninannesiyesim bende senin gibiyim üstelik benim 8 civarı değerim baya düşük dr her gittiğimde değiştiriyor ama nafile artık söylemeye utanır oldum tok karnına içilen surup yazdı o da aynısı bende ne yapacagim bilmiyorum Artık
Gayeninannesiyesim Elifbayrak İçmek gerekiyormuş kuzum ama midem almıyor benim. İstersen al iç bir dene belki sende mide bulantısı yapmaz kan ilacı önemli diyor herkes 😑
Elifbayrak Gayeninannesiyesim sağlık ocağı verdi bütün tahlillerim kan değerlerim iyi zaten vitamin hariç ilaç kullanma taraftarı değilim 😊
MucizeBirKalp Kan ilaci beni mahvetti,. Hem cignenebilir hem yutulabilir bi tablet verdi onu içiyorum sorunsuz oldu bukez