Zeynepahmett Selver3 yanlış anlamasın cevap yazan arkadaşlar ama hep aynı şeyleri görüyorum kaşar süt muz ceviz ama gerçekten bunları tüketip kilosu ilerde ya da normalin üstünde olan var mı yoksa herkes benim gibi sadece okuyup mu söylüyor bunları:) bu arada ben bunların yanında bir de maden suyu duydum
Sfk55 Selver3 canım cocugun kılosu genetikmiş ve rahme düştüğü an potansiyel kılosu olurmus zaten. Ne yersen ye ben 1 ay cok dkkt ettim kılo aldrck herseyi yedim dkkt et dgm ayla aynı kıloyu aldı hemn hmn bnde cok inanmıyorum acıkcası belirgin kılo artısı olablr ama o ara bizde baya belirgin şişmiş olurz, zaten. Kağan kocatepenin videolarını izlemnzi tavsiye ederim bu konu hakkında da, videosu var
Mervenrtprk Selver3 marulu duydum. Yiyenlerin bebekleri özellikle son haftalarda iyi kilo aldılar. Görümcemin oğlu 36 da 2800 dü 38 de 3500 olarak doğdu. Bi örnek daha 4600 gram olarak dünyaya geldi 😁 ve birkaç kişi daha biliyorum böyle.
Ght Canım muz, süt,yoğurt,kuruyemiş,proteinden zengin besinler et,tavuk,balık gibi,kaşar peyniri bunlar benim bildiğim ve tükettiğim şeyler
Busbus58 Zeynepahmett valla ilk gebelikte hepsini yedim bol bol muzunu peynirini şununu bununu maden suyunu bile benim kadar içen olmamıştır. Doğmuştu ve sadece 3.100 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
brcbr Zeynepahmett benim bi ara bebeğimin kilosu az gibiydi muz çok yedim etkisi oldu şimdi iyiyiz çok şükür bence gerçekten fayda ediyor
Nesli-Emin Zeynepahmett canım bu sayılanların içinde sadece süt içiyorum midem kötü oluyor diye ve inanki kilo aldırtıyor
Zehrasenleer Zeynepahmett valla ben sürekli tüketiyorum bunları balık dışında 37 haftalığız bebişim 2700 gr. Birinin 3500 gr.dı bence bebek almak istedigi kadar alıyor ne yapsanız boş
Zeynepahmett Busbus58 aslında genetik ben kızımda dediğin gibi güzel beslrndim bunları tukettim ama 3kilo doğdu ki zaten kilo alımı durmuştu ama demek ki bazılarına yarıyor
acemiii Busbus58 Doktorlar ne yerseniz yiyin genetiğin üstüne çıkamaz veya az yerseniz de zayıf doğacak diye birşey yok diyor…Bu kaşar muz cevizden ziyade multivitaminler direkt kana karıştığından katkısı çok daha yüksek.Ama bakıyorum forumda 3-4 tane yiyecek öğrenilmiş yağlı kalorili bir kilo muz yesen o haptaki vitamini alamazsın aslında
Ght Busbus58 benim 1 hafta ilerde canım boyu ve kilosu süt,cevizden tiksinmistim yiyemiyordum bı ara ve muz çok şekerli diye tercih etmiyordum sonra tiksntim geçti bu söylediklerimi yemeye basladim ve bebeğim 1 hafta öne gecti
Zeynepahmett brcbr olabilir canim benim demek istediğim kullanıp işe yaradığını gören var mı diye. Bak sen görmüşsün ben de muza abanayim:) düzenli tüketmek önemli sanırım
Selmakaraduman20 Valla iki hamilelik yaşadım ikisinde de süt ürünlerini karartmıştım hiç tüketmedim doğuma kadar yumurta dahi. En çok yediğim yeşillik ve meyvee hangi mevsimdeysek o mevsim meylerini çok tüketiyordum çok şükür iki çocuğumun da kilo 3.600 n üstü oldu. 😇🙏🥰
Zeynepahmett Nesli-Emin yarıyor ne güzel maşallah diyeyim canim. Dediğim gibi bende yaramadı ya da bilmiyorum belki daha düşük olacaktı bunlar sayesinde 3kiloya ulaştı kızım. Genetik ama işte bazen yarıyor. Süt de sevdiğim için tüketiyorum bakalım bunların kilosu nasıl olacak:)
Mervenrtprk Agjflgknn evet ya kimi görsem söylüyorum son aylarınızda marul yiyin diye 😁😁 kendim de nasip olur da sona yaklaşırsam bol bol yicem 😁
ayshoo muz+ maden suyu bacak ağrılarınada iyi geliyor bebek kilosundan ziyade bikaç gece bacak ağrılarım rahatsıx etmişti denedim faydasını gördüm magnezyum takviyesi almıyorum bunu yazıyım dedim belki faydası olur bazılarına zaten genel herkes kilo aldıran şeyleri yazmış😊