sugarbabe Kızlar göğüs ağrısı yada acısı belirtisi yaşayıp hamile olduğunu öğrenenlere sormak istiyorum.dokununca acımalar böyle içten bi sertleşme regle kaç gün kala başladı
[silindi] sugarbabe iki gebeliğimde de belirtim o oldu göğüste sızı hassasiyet oldu canım adete 1 hafta kala falan olmuştu
haziranin25i sugarbabe benim sağ göğsümün ucu kararmisti. Ben ordan Çakmıştım. Reglime 2 gün kala da gebe olduğumu öğrendim 🎈👻
Umutluuu sugarbabe 🙋🏼♀️ Ben varımmm. Benim normalde reglden 1 hafta önce başlar göğüs ağrım ve ucu hassaslaşır ama hamile kaldığım ay 15 gün önce başladı sadece göğüs ağrım vardı ucunda hassaslık yoktu. Erken regl olucam herhalde dedim ama hamileymişim 🥰
Anestezist Adetime bir hafta var göğsümde bastırınca oluşan acıma var.bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.beklemedeyim..
Busrakara61 Gebeliğimi öğrendiğimde 4 haftalık hamileydim, göğüslerim dokunulmayacak derecede sızlıyordu ve büyümüştü, göğüs ağrısıyla şüphelendim ben de
sugarbabe Benimde daha 10 gün var bu kadar erken olmasına şaşırdım dikkatimi çekti.aynaya bakıyorum kocaman.avuçluyorum acıyor.uçları değil ama içindeki yumurtalar batıyor
Aykem sugarbabe aynısı bnde de var. Normalde. Adetime yakın 3-4 gün önce ağrı olurdu. Adetime 15 gün önce ağrı başladı resmen ve bu seferki farklı
bellaks sugarbabe adet tarihinizin geçmesini beklemenizi öneririm. Zaten ilk haftalarda yapılan idrar testlerinde gebelik gözükmüyor genelde ancak kan testinde gözükebilir. Benim testim de negatif çıktıktan 3 hafta sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
Anestezist Busrakara61 benimde adetime 5 gün var göğsüm sadece bastırınca acıyor onun dışında ağrı hissetmiyorum..sizin ağrınız nasıldı?
Busrakara61 Anestezist Benim her türlü ağrıyordu hatta denize gitmiştim hamile olduğumu bilmeden tuzlu su değince acıdan mahvolmuştum o derece sızlıyordu
ispynrc sugarbabe 1 hafta kala falan benim göğüslerim çok ağrıdı ve acıdı. Normalde adet öncesi döneminde olmazdı ilk kez böyle bişey olmuştu ve hamilelik için bendeki tek belirti buydu adet gecikmesinden 3 gün sonra da pozitif gördük 😊