kubuduru Kızlaaar son 145 den beri bu postu açmayı bekliyordumm totem gib olmuştu benim için yehuuu 😂😂😍😍 şimdi ki hedefim 30.haftaya erişmek 😂 daha odasını yapmadım büyük eşyaları almadım ama kıyafetler tamam. Sizce geçmi kalıyorumm 25+6yız
babysevgi kubuduru hayır :) odası bizimde 34 de geldi gelince esyalarını yıkadık ütüledik ama esyalar için henüz canta yapmadım🥰 haftaya inşallah yapıcam
Bir_Prenses_Annesi kubuduru Son 99 bizimde herseyi hazır kendisini beklioruz artık ne zaman qelmek isterse 😍🤲🏻
kubuduru babysevgi senin baya az kalmıs canım ne güzel darısı bize 26dan 34e geçen süre kısa mı geldi uzun mu😂
kubuduru Yildirim35 ayy dimi bi rahatlama geldi iki haneler görünce 🤗 valla 99 olsn diye beklemedeydim resmen
kubuduru Bir_Prenses_Annesi maşallah canım senin de kızın olacaktı dimi naptınız isme karar verdiniz mi 🤗
Yildirim35 kubuduru valla ne yalan söyleyim bende bekledim 2 haneli günleri 😍 zaman yaklaştıkça heyecan korku merak bütün duygular birbirine karışmaya başlıyor sanki ❤️ sizin cinsiyeti ne 🤗
kubuduru Yildirim35 kız canım benim ki senin ki ne ?🤗 ama bugün rüyamda doğumdan sonra erkek olduğunu görüyormusuz doktor bütün kağıtlara pipi pipi yazıyormus nasıl üzüldüm erkek kıyafetlerim bile yok benim diye 😂 burada okudugum postlar psikolojimi bozuyor ya 😐😂
_aycaccelik Bende o kadar çok istekli bekledim ki bu çift haneli günleri görmeyiii sonunda son 96 😀 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ❤️🙏🏻
Yildirim35 kubuduru yaa ah şu bilinç altımız 🤭 bizimde erkek olacak inşallah canım 🤗 bizim her kontrol de doktor hala erkek değişmedi diyordu bana, en son kontrolde hocam bu saatten sonra kız derseniz size doğum parasını ödemem dedim 🤭