Seyhanncan Kızlar 1 buçuk sene sonra tekrar hamileler kervanına katıldım 🥰bebeğim 14 aylık ve daha minicik bir bezelyem var, 2 haftalık hamişim. Korkularıma, tekrarlayan heyecanlarıma sevgiler ve saygılar ile 😅
Kuzucuklarim Seyhanncan kizim 13 aylikken 1 aylik hamile.oldugumu ogrenip tekrar buralara geldim kizim dogdu hala buralardayim.Gozunuz aydin rabbim saglikla.kucaginiza almayi nasip etsin.
nazeninhanim Aşko 2 haftalık gebeliği nasıl hissettin rüyanda mı gördün😅🤗🤗 hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına kaldı 40 hafta:)
Seyhanncan nazeninhanim ahhahahah 😂😂 ayyy 40 hafta demeseydin yaaa büyüyor gözümde günler 😂😂 adetim gecikti bir de hissettim dedim ben bir daha adet olmıycakmışım gibi hissediyorum test yaptım hemen kıp kırmızı 2 çizgi 😂 kan vs verdim 2 haftalık şuan bildiğim kadarıyla 😍
nazeninhanim Seyhanncan inşallah kolay ve hızlı geçer tüm süreç senin için. Happy mom da bıraktığın gibidir, kayınvalide terörü, aldatmaya meyilli eşler, günde yirmi kez açılan idrar yolu enfeksiyonu ve bebek arabası önerisi postlarıyla dolu😂
Sibelsncar nazeninhanim hahahaha 😀 aynen ya doğumdan sonra amann diyip siliyorsun sonra hamileyken dur bakayım derken 00 da burdayım hep bende 14 aylıkken hamile kaldım 2 haftalikti öğrendiğimde 😀
nazeninhanim Sibelsncar siz artık seyhan bacıyla kader arkadaşı oldunuz o halde ne çok benzerlik var aranızda cinsiyetlerde aynı mıdır acaba😍🤩
Seyhanncan nazeninhanim kız sende baya makara birine benziyosun hee sende bebiş bekliyosun heraldeee 😂
Sibelsncar Seyhanncan ben atlatali baya oldu dogurcam nerdeyse eli kulağında 😀 37 haftaligim 🙏 buda erkek 😵😀
nazeninhanim Seyhanncan ahah sağ ol bacım. Doğurucam doğuramıyorum 1 haftadır nişanım geldi. O gün doğan bebekler şu an annesiyle cebbelleşiyor ben hala yatakta çatı ağrısı çekiyorum . Bi duanızı alırım😂
Seyhanncan nazeninhanim eli kulağındadır sabret tadını çıkar 😂😂😂😂 hayırlı kolay doğumların olsun inşallah
Sibelsncar nazeninhanim ay inşallah doğar hemen bende bekliyorum 37 haftaligim pazar gününden itibaren gelsin ya temizlik bitsin öyle😀😀
Ezgicoskun Selamlarrr🎈 Benim de 16aylık bir oğlum var ve 9haftalık hamileyimm çok güzel birrr duygu bu👼🏻🤍🧸