Gizemmmm Leylayunus afyonda degilim ama oradaki arkadaslarim gülten gökkus diye bi bayanin ucretsiz agrisiz normal dogum kursu verdigini ve cok memnun kaldigini soyledi. Normal dogum dusunuyorsan Instagramdan bak istersen😊
Kdrfts Leylayunus ben afyonluyum fakat edirnede yasiyorum halil gulden ve abdullah yucebilgini duymustum park hayat hastanesinde
FeriDEniz Leylayunus park hayatta gülengül hanım var. Üniversite hastanesinde de mine hanım var. Giden herkes memnun ikisinden de.
ozgeg_ Leylayunus ben parkhayat hastanesinde hasan şahinere gidiyorum çok da memnunum. Fakat bayan dr istersen seda hnm ve gülengül hnm var ikisi de iyi.
Gizemmmm Leylayunus devlet hastanesindeymis. Varsa bi arkadasinizin instagramindan mesaj yazin cevap veriyor genellikle
Kdrfts Leylayunus hastanede bayan bir prof. Oldugunu duymustum isim olarak bilmiyorum arayip bilgi alabilirsiniz afyonun en iyi hastanesi orasi
Leylayunus ozgeg_ özellikle sezeryana karşı olmaları normal Doğuma yönlendirmeleri çok önemli çünkü en basit sebeplerden bile sezeryana alıyo artık doktorlar