kader_akgun Merhabalar kızlar , Hem uygun hem güvenilir katkısız bebek bezi arayisindayim.Ne onerirsiniz ? Bir de Baby Turco markayı kullanan var mı ?
gokcek07 kader_akgun molfix aldım ben ama tabi doğunca değişebilir canım bebeklere en iyi marka da olsa sevmeyince sevmiyor deneyip görmek lazım 🙂 her bebeğin cildi farklı sonuçta
Leylaminannesi kader_akgun benimde ilk gebelik sleepy almagi düşünüyoruz her kesss sleepy öneriyor YouTube de bez videosu altna nerdeyse her kes sleepy yazmış iyi diye
Sadeceduygu kader_akgun kardeşimin kreşi var, Sleepy kullanıp da sızdırmayan yok diyor o yüzden hiç riske atmadan prima alıcam.
Asel61 Sadeceduygu valla canim prima.aldim hiç memnun değilim 38 gunluguz molfix puro soft daha güzel prima çok ince ve hemen doluyor ve 2 saatte bir alman aldim bide.cok lastik izi yapıyor hiç begenmedim tabi siz bilirsiniz tabi
haziranin25i kader_akgun baby turco instagram da muhendisin oğlu önermişti. Muhendisin oğlu nun önerdiği herseyi gözü kapalı alabilirim 😎🤗
Merveilkcan kader_akgun Bende e bebekten denemek amaclı baby me markasını aldım 50 adeti 22 tl ye gelmişti bakalım bebiş memnun kalacakmi gerçi ben Denedim eve gelince baya su döktüm emişi çok iyi ama bebekte denedikten sonra beğenirsem devam ederim tavsiye de edebilirim şimdilik 1 paket alabilirsin aslında
Sadeceduygu Asel61 onu da duydum o da gayet güzelmiş ikisini de denerim o zaman zaten stok yapmayı düşünmüyorum teşekkür ederim tavsiye için 🤗
A_Alparslan kader_akgun İlk doğumum diye şimdilik Prima aldım zaten 2 hafta ancak Yeter 90 adet vs dediler. Sonra en uygunu veya hesaplı olanı Alicam veya sleepy düşünüyorum