Herkese hayırlı geceler kaç gündür sürekli buradaki Doğum hikayelerini okuyanlardanım sıra şimdi bana geldi 😊🤰🏼
Bugün yarın derken 40+6 da kontrole hastaneye geldim en baştan beri hep normal Doğum istedim sezeryanı hiç düşünmedim hep Korkum doktorumda normali hep desteklemişti. 3cm açıklık olduğu için yatışım yapıldı. Kendi ağrım olmadığı için saat 15:00 de suni sancı vermeye başladılar 1,2,3 saat derken ağrılarım şiddetlendi suyumu patlattIlar ağrılar çekilmez hal aldı hastene odasını inlettim bi yanda kayınvalidem, bir yanda annem kardeşim eşim hepsi helak oldular halimi görünce. Bu arada açıklık hiç değişmedi saat 9 buçuk oldu yalvardım ebelere sezaryana alın beni diye zaten çatı kontrolü defalarca oldu mahvetti beni o anın acısını tarif edemem size. Çok şükür saat 10 buçuk beni ameliyat haneye aldılar ağrım sızım hiç geçmedi nefes alcak halim kalmadı en son narkoz verdiler. Uyandığımda ilk sayıkladığım oğlum nerde demek olmuş çok şükür bebeğime sağ Salim kavuşturdu rabbim. Bu arada bebeğimin kilosu geçen hafta 3600 gösterirken bugün ultrasonda 3500 gösterdi fakat 3900 doğdu benim tombik oğlum😍 ilk başlardan beri hep önde gitti gelişimi yani sizin anlayacağınız yanılma hep oluyormuş gerçekten 🤗 şuan hastenede yazıyorum bunları evet hafif ağrım var ama hepsi oğluma değer💙 bebeğim şuan yanımda mışıl mışıl uyuyor sütüm inmedi ama rabbim Onuda verir kısa sürede. Demem o ki sezaryandan korkmayın rabbim hepinizi kurtarsın, evlatlarınızı sağ Salim kucağınıza alın Allahım eline ayağına kokusuna kavuştursun bian önce tarifsiz bir duygu😍😊🙏