Zynpdeniz kbrkbr1 pazartesi 13+6 olacağım, size de çok geçmiş olsun, çok zor her şey, çok üzgünüm bebeğim için, Allah ım hepimize sabırlar versin
Minik1Civciv Zynpdeniz kuzum ilaçla düşürmeyi denesinler benim ilk gebeliğim doktorum kürtajı önermedi hem yaşım küçük 23 hemde dedi ilk gebelik sağlıklı olan ilaçla düşürmek benim sizinkinden büyüktü düştü sizinki de düşer bence ilaçla düşürmeyi deneyin olmazsa tercihiniz kürtaj olsun
Minik1Civciv Zynpdeniz merhabalar çok üzüldüm canım neden kürtaj olmayı düşünüyorsun kaç haftalık beni dinlersen canım ilaçla düşürmeyi dene düşmezse kürtaj olmayı tercih et
Zynpdeniz Minik1Civciv çok sağolun, benim de ilk gebeliğim. Önce ilaçla düşürcekler, doktor sonra kalan parça olursa kürtajla alınacak dedi. İnşallah kalmaz. Sizin ilaçla hepsi düşmüş müydü. Bir de o ilaçla düşme süreci zor oldu mu, çok ağrılı mıydı
Minik1Civciv ebegebe birde canım hamile kaldın mı yada hamile misin ikinci gebeliğimde tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum sizde bir sıkıntı oldu mu ikinci gebelikte umarım olmamıştır Rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin kucağımızı tez vakitte doldursun inşallah ♥️🤲🏼
ebegebe Minik1Civciv canım o gebeliğimden 6 ay sonra boş gebelik gecirdim. Yine kürtaj oldum 🙄 7 ay sonrası tekrardan gebe kaldım şuan 16 w gebeyim çok şükür güzel ilerliyor
Minik1Civciv Zynpdeniz çok değil canım evet benim hepsi düştü üçüncü ilaçta düştü sizin biraz daha küçük belki iki de düşer adet sancılarından bi tık iki tık fazla öyle sana bol bol yürümeni tavsiye ederim birde ben otur kalk yaptım sandalye tutundum açılma olsun diye ilaçtan sonra kim varsa yanında belini karnını sıvazlasın düşürmene yardımcı olur kürtaj için de pıhtı kaldı içimde kuzum onları tek temizlediler
Tugcekkkkk ebegebe inşallah bu bebeğini sağ salim kucagına alırsın canım Allah sana bagıslasın bebeğini 🙏
Minik1Civciv ebegebe inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzum Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin ♥️🤲🏼
Zynpdeniz ebegebe çok geçmiş olsun. Peki çok ağrılı ve zor oluyor mu. Yarın ben de hastanede olacağım gebeliğimi sonlandırmak için. O nedenle biraz endişeliyim. Okudum tekrar hamileymişsiniz. Çok tebrik ederim. Sağlıkla gelsin inşallah.
ebegebe Zynpdeniz ilkinde anestezi almamıştım çok agrılıydı 2.de uyudum uyandım herşey bitmişti ama psikolojik olarak kendimi toparlama uzun zaman aldı Allah yardımcın olsun canım
Minik1Civciv Zynpdeniz geçmiş olsun canım Rabbim tekrardan bizlere anne olmayı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ♥️🤲🏼