mbolat Merhaba hanımlar 14 haftalık hamileyim ve yüzümde sivilce lenme olmaya başladı bu durumda olan ya da olmuş olupta önerisi olan var mı acaba ve neden oldu bilgisi olan var mı
Merinosunannesii mbolat kız bebek mi bekliyorsun bendede cok oldu hormonlardan herhalde dediler kızın olcak bugun öğrendim kız bebek bekliyorum ☺️
Gulenay1234 mbolat bende de aşırı çıkmaya başladı doktor akne ilaçlarımı kremlerimi yasakladı doğal yoldan elma sirkesi ile temizliyorum cildimi
mbolat Merinosunannesii 13. Haftada gittim doktora fakat erken dedi tahminde bile bulunmadı cinsiyet bilmiyorum yani hayirlisi 🤗 kız bebekte mi sivilce oluyormuş duymamıştım
Merinosunannesii mbolat amin insallah Allah hepimizin cocugunu sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Gulenay1234 Ben de 10. Haftadayım sivilce çıkınca kız olur diyorlar bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da
mbolat Gulenay1234 Gulenay1234 arkadaşım erkek bebege hamile olmasına rağmen bir ara sivilcelenme yasadim dedi bence hormonlarla ve ciltle alakalı
Fulya_ Hormonlardan kaynaklı oluyor. Normal yaşantımda neredeyse hiç sivilce çıkartmadım diyebilirim. 23 haftalık hamileyim 6. Hafta’dan sonra çok fazla sivilce oluştu cildimde 12-13 haftaya kadar devam etti ve sonra hepsi geçti 🥰