Benimo Her ikisi de benziyor aslında birbirine. Time ın görüntüsünü daha da beğendim. Ama gözetleme penceresinin olmaması büyük eksiklik değil mi ? Kullanan var mi ne düşünüyorsunuz ? Lima da çok güzel ama görüntü olarak time daha iyi sanki
aysegul1912 Benimo Lima aldım henuz 37haftalık gebeyım İnşallah sağlıkla kullanırız😍 kolay katlanması ve hafif olması hoşumuza gitti
Benimo Tugce1803 evet fiyatları biraz yüksek ama internetten alacağım galiba biraz daha indirimli oluyor
Melikeakkc Tugce1803 ben profiti çok çok beğenmiştim 3000 den fazlaydı bende sadece Kraft fit marka ikinci el aldım zaten alanlar bile çok kullanmıyor tertemiz geldi
Benimo Tugce1803 şuan e bebekte 3900 lima 😬 time 3500 🙈 dolar o kadar hızlı artıyor ki gelecek ay bin lira daha eklense şaşırmam
Amommm NurBalli kullandıysanız düşüncelerinizi iletebilir misiniz bende bu modeller ve pier Cardin karma arasında kaldım da🥺
aysegul1912 Benimo yaklaşık 1bucuk ay önce aldık indirimdeymiş sansımıza🙏 başka bir yerse 4000 küsür fiyat vermişlerdi aynı marka modele e bebekte sansımızı deneyelım belki aynısı vardır dedik ve aynısı indirimdeymiş hemen aldık🙈
Gamze0508 Benimo bende çok beğenerek lima aldım 8 haziran gümrük zammıydı sanırım olacak diye biraz acele ettik 2100 tl ye almştk şimdi gerçekten çok zam gelmiş alamazdım şuanki fiyatıyla.. İkiside birbirine çok benziyo ben tutma kolu kahverengi deri oldugu için istemedim o şeklde limaya karar vermştm