fndckp Merhaba, Karnım henüz çıkmadı ama çatlaklarım oluşmaya başladı :( aşırı kaşınıyor. Önerebileceğiniz bir krem, jel, losyon var mıdır?
Benimo fndckp kaçıncı haftada kaşınmaya başladı ? Ben lierac kullanıyorum memnunum şimdilik 27. Haftadayım çatlamaya meyilli yapım var. Bol su içmeyi de ihmal etmeyin derim
Gzdedsgrn fndckp Lierac bana hiç fayda etmedi doktorun onerisi ile badem çörek otu kakao yağı karıştırıp sürüyorum cok şükür kaşıntılarim ve catlak agrilarima iyi geldi 🙂Her bünyede farkli oluyor demek ki
Rengin_27 fndckp benim çatlamaya yakın bir yapım var, ama saf, ev yapımı zeytinyağı ile başladım 18-19.haftadan itibaren. Şuan 35.haftaya da girdim henüz hiç çatlak bakalım artık. I
fndckp Susam-annesi20 Amin canım, Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin, yokluğunu göstermesin inşAllah:)
Burcumtlg Lierac al kuzum. En garantisi. 4. Ayda başlıyorsun zaten. 5 ay da 2 tüp bile bitirmezsin. 200ml 140tl 150 TL arası.
Nergisim09 Gzdedsgrn kaşınma ne zaman baslıyo 28+5 olduk kaşınmam baslamadı daha yada inşallah kaşınmazda😂😂😂
Gzdedsgrn Nergisim09 bende 33+4 oldum ama kaşıntım 30 lu haftalarda başladı genelde karnımın yanı kaşınıyordu 🙂 İnşallah kaşınmasin bide tatli bir kaşınma oluyor insan korkuyor kaşımaya ,🙂
Merveilkcan fndckp Kuzum hayırlı geceler 29.haftamıza geldik benimde göbek bölgemde yok fakat bacaklarım çatladı ne kullandıysam fayda etmedi yani catlayacagi varsa zaten oluyor hiç takma boşver benim bacaklar harita gibi oldu
Merveilkcan fndckp benim göbekte yok göğüs bölgemde de yok fakat benim baldır kısmım ve bacaklarimin ic kısmında oldu ve hanı böyle az denecek kadar değil bildiğin harita gibi oldum eşim çok şaşırdı hatta kremer kullandım yağ da kullandım banamisin demedi devam ediyor inadına bende bıraktım kullanmayı
haziranin25i fndckp 12 haftalıkken sabah akşam incia kullandım. 6.ayima girdim bio-oil aldım sabah akşam kullanıyorum. 1 gram çatlama olmadi inşallah olmaz da 🤗 ikisini de tavsiye ederim