Bebeğimin suyu azalmıştı ve doktorum alalım dedi bugüne yatış verdi tam 38 hafta 3 günlüktük bebeğim için kabul ettim ve her şeye hazırım dedim kabul ettim sabah 8 de hastaneye girdik lavman yapıldı muayene yapıldı 3 cm açıklık var ama ben hiç bi şey hissetmiyorum doktorumu beklemeye başladık ve tabi ben bu süreçte de yürüdüm doktorum geldi kontrol etti 3 4 cm gibi açıklığın var dedi çok iyi dedi bana rahim ağzını yumuşatmak içinmiş ağızdan minicik bi hap verdiler ve yürümeye devam et dediler ben de öyle yaptım nerdeyse hiç durmadan yürüdüm sonra acaba ne zaman suni takacaklar diye beklerken bir de baktım nişanım geldi yaşasın en azından bi belirtiyi gördüm dedim hemşirelere sonra doktorun geldi muayene ederken suyun patladı dedi sonra hemen sancım başladı suni falan vermediler ve burda okuduklarımız sancım gelince çömeldim geçince hemen kalkıp yürüdüm bu böyle devam etti ve tam artık dayanamıyorum dediğimde kontrol ettiler açılman 8 cm olmuş dediler sonrası çok hızlı ilerledi hemşire sancın oldukça çömel ve ıkınmaya çalış dedi ben de öyle yaptım sonra dayanamayıp yere oturunca beni masaya aldılar ama bana ıkınma hissi gelmedi gibiydi hep kendim ıkın dedikleri için sancıyla birlikte ıkındım ıkınmak cidden önemliymiş biraz zorlandım ama başardım zordu ama başardım siz de yapabilirsiniz kendinize inanın tam 2 saatte doğurdum şimdi azıcık dikişlerim ağrıyor ama oğluşum sağlıklı ve aşırı güzel herkese şimdiden hayırlı doğumlar şancı çekerken tüm hamilelere allahım kolaylıklar ver dedim inşallah dualarım sizler için tutar iyi geceler dilerim kızlar 😊