Homeless20 Esma35 valla benim önceden ultrasonlarda bile hep uyuyordu şimdi ultrasonda da hep hareketli :)
Esma35 Homeless20 aslında şuan bizde uyuyoruz ultrason da çok şükür ki doktor bir sıkıntı yok dedi uğraşıyorum bakalım hareket eder diye tavsiyelerinizi varsa söylerseniz çok sevinirim🙏😊
Bgs Bernanisa bendede var o yüzden sordum. Doktor hamilelikte olur zaten ama sen kansız olduğun için ekstra yaşıyorsun bu durumu dedi
Homeless20 Esma35 valla ben özel bişey yapmıyorum :)) en başından beri aynı şekilde besleniyorum kuruyemiş,soda,muz bunlar hergün eksiksiz yediğim şeyler :)
Yagmurbegum minnakmina aradığında söylemeliydin perinatolojıye alacağım ye canım. Normal polikinliğe almayacaksın
minnakmina Yagmurbegum perinatoloji’ye aldım o detaylı ultrosondan mı bakıyor yoksa onun için tekrar randevu mu veriyor orasını bilmiyorum işte
Mervessolak minnakmina herşey Allahtan geliyor ama bence Allah’a sığın dua et aldırma zaten alacak nefesi yoksa karnında da okur düşük olacaksa sen sabırla moralini bozmadan kötü düşünmeden bekle
Ebruyavuz0 Esma35 Erkek çocuğu biraz geç hissediliyor diye duymuştum kıza göre olabilir belki yada hereket halinde oldugunuzdan da hissetmiyor olabilirsiniz çok sıkıntı yapmayın☺️
Esma35 Ebruyavuz0 çok haklısınız gün içerisinde ev işleri yemek çamaşır falan derken onu dinlemeye çok vakit bulamıyorum muhtemelen öyledir çok teşekkür ederim 🙏😊😊
minnakmina Sinemm35 evet ya tek o test degilki doktor birsürü test yapılması lazım dedi neyseki zeynep kamil’de randevu alabildim
Ebruyavuz0 Attent Değişebilir tabi kişiden kişiye öyle duymuştum ben ne kadar doğru bilemem tabi ama hareket halinde oldugu zaman oynuyordur farketmiyor olabilir çünkü 6. Aya kadar düzensiz olabilirmiş hareketleri ☺️