bamozturk Cinsiyetleri öğrendiniz mi kaç haftalıksınız nasıl gidiyor☺️ Benim 2. Gebelik ilki kızdı suan 19 haftalığız 17 de %99 erkek dedi bakalım inşallahhh 21 de detaylı var onu beklıyorum dört gözle sizde nasıl durumlar☺️☺️
minnakmina bamozturk çok kötü geçiyor cinsiyeti Ögrenemedim bebegimde sorun var perinatalojiye gitmem lazım randevu bulamıyorum
eliff26 bamozturk 18+5 iz bugün iyi geçiyor şükür cinsiyeti öğrendik 2 oğlumuz var bir tane daha geliyor 🥰
Zdgnsym93 bamozturk 19+3uz erkek bekliyoruz kısmetse:) şükür bi sıkıntımız yok azıcık gaz sorunu yaşıyorum ve kemiklerim ağrıyor o kadarlık da olur ☺
Homeless20 bamozturk ilk gebeliğim benim 20+1 im oğlum olacak inşallah gül gbi geçinip gidiyoruz şimdişik :)
eliff26 minnakmina geçmiş olsun, nesi var ne olduğu söylendi? Inşallah hemen geçer her ne ise. Üniversite hastanesine baktınız mı randevu icin
Deniz-naz eliff26 bende aynı 2 oğlum var 3. De erkek dedi bakalım değişiklik olmazsa hayırlısı olsun sağlıklı olsunda önemli olan bu
Mrv2534 Bir oğlum var benimde ikinci gebeliğim 19+3 bugun bacak arasından kordon uzunlamasına kapatmış net göremedim 😊15 haftalık gittiğimde yüksek oranla kız demişti bakalım bugün de belli olmadı net yani bi daha ki kontrolde öğrenirim inş 🤗
minnakmina Homeless20 egitim araştırma hastaneleri hep pandemi hastanesi oldu o yüzden randevusuz almıyorlar malesef
06uysal bamozturk 21+4 deyim. İlk gebeliğim çok şükür herşey yolunda rahat bir hamilelik geçiriyorum inşallah sonuna kadar hepimizin rahat geçer. Nasip olursa erkek bebek bekliyoruz
minnakmina Homeless20 istanbuldayım doktor özelde yaptırmamamı söyledi doktorun şüphelendigi yutma refleksinin olmaması eger öyleyse ammiyosentez yapılacak devamının gelmesi lazım dedi özelde altından kalkamazsın dedi durumumda çok müsait degil
Homeless20 minnakmina inşallah bir sorun çıkmaz canım bebeğinde en kısa süredede bulursun inş randevu..
Yagmurbegum minnakmina doktor istek açıyor seni yeşil alana kayıt ediyor sanırım bana öyle yaptı sonra 182 den perinatoloji diye randevu alabılıyorsunuz öncelik tanınıyor gıbı bir şey sanırım iki hafta sonrasına zeynep kamilden aldım hemen detaylı içindi benim ki. Doktora belirtin isterseniz. Anadolu avrupa ayırt etmeyın neresı boşsa otayı alın derim
Esma35 bamozturk Bizde 20+2 olduk bugün Allah nasip ederse oglumuz olucak 👼 bu arada bebeğin hareketlerini tam olarak hisseden varmı acaba 😊
Homeless20 Esma35 ben seyrime hissediyordum 18+5 ten beri. 19+5 te günde bir-iki kere küçük hareket hissediyorum 20+2 yim bnde :)
Ebruyavuz0 Esma35 20+1 kız benimde evet ben 16.haftadan beri hissediyorum şu zamanlarda daha da belirginleşti şükür 🥰