OzlmCkr Hanimlar bi sorum olacakti hamileliginde sac boyatan oldumu suan 27haftadayim ve sacim sari dip boyasi yapmaktan sikildim ve siyah yapmak istiyorum deriye dokunmadan ve cam önunde hava alan bir yerde acaba bi sakincasi olur mu?
ecembugra53 OzlmCkr canım doktorlar önermiyorlar bende boyatmadım Doğum yapmayı bekliyoruz son günler diye
minnakmina OzlmCkr bilinen bir yen etksii yok sadece ilk 3 ay yapılmamalı boyayı sürerken maske takın ve boyayı beklerken açık havada bekleyin
OzgeSahin2 OzlmCkr Valla ben 4 ayliktim acik havaya ciktim boyaya oksidan koymadim bi zarari olmadi cok sukur
Fatma2277 OzlmCkr bende 15+2 yim. Psikolojik olarak tam bir yıkık oldum resmen. Boyatma ve kestirme isteği bende de var ama zararlı diyorlar.
Melikeakkc OzlmCkr ben boyadım organik yazanlar var gratiste ondan siyah aldım kokusuz oluyor onlar zaten diplere kadar boyadım bi sefer
Kucukbuzagi OzlmCkr ben kuaförüm boyuyoruz yani doktoru izin verdiği sürece ama ilk 3 ay boyamıyoruz sonrasında dip boya ombre vs yaptık çok
ceycey123 OzlmCkr 18.haftada boyatim suan 21 haftalik bi sıkıntı olmadi cok şükür maskemi taktkm balkonda kardesim boyati ve eşimin arkadasinin eşi kuaför 8 aylik hamile 4.ayindan beri saçını boyatiyo gic bi sıkıntım olmadi dedigi icin bende boyatim 🤗
Busraturkmenn1 OzlmCkr ben boyadim canim doktorum herhangi birsey soylemedi ilk 3 ay sorun olur diye biliyorum cevremde cogu gebe de boyatmisti ama herkesin kendi tercihi tabiki