Zemirayda 7 haftalık hamileyim midem bulanıyor sürekli ne yesem limon rahatlatıyor diyorlar içtiğim suya limon koysam bir zararı olur mu?
Aaysee_ Zemirayda limonu fazlaca tüketmek kan sulandırır ve tansiyon düşürür ama bende limonlu su içiyorum abartmadığın sürece sorun yok bence bişey olacak olsaydı hamileliğinde limon yiyenlere olur du değil mi 😇
Aaysee_ Zemirayda Mide bulantın için sabahları güne başlarken tuzlu çubuk krakerde yiyebilirsin , portakalda bulantılarını azaltabilir
okroya Zemirayda zencefil limon veya nane yaprağı bunları koyabilirsiniz suyunuzun içine. AMa hepsini beraber değil tek tek koymanız gerek. Nane yaprağı çiğnemekte rahatlatır
kubuduru Zemirayda ahh canm ben ne çektim bulantılardan hala da tam olarak geçmiş değil . Yiyeceklerdense çok bulantın varsa prilam ilacını önerirrim a grubu bi ilaç bebeğe zararı da yok. 26.haftadayım hala kullanıyorum
Zemirayda Aaysee_ tuzlu çubuk fayda etmiyor leblebi yedim ne yesem midem bulanıyor ve yediklerim resmen genzime geliyor kusacak gibi oluyorum
Attent Zemirayda bende öyle yapıyordum yada limon yerdim bulantım hemen keserdi ztn 10 haftalarda falan toparlarsın geçici bir süre bu tuzlu kraker limon rahatlatir