Nuray23 nisanmaral betayla belli olmaz. Son adet tarihi ile haftasi belirlenir. Herkeste farkli cikar beta degeri. Ornegin benim beta degerim 763 tu. Adetime 5 gun kala ogrenmistim birde.
Denizin Birkiz hayırlı uğulu olsun canım , benim son adet tarihim 21 eylüldü , adetim 2 gün geçince idrar testi yaptım silik cıktı , 21 inde 4 gün gectıkten sonra kan verdim bhcg değerim 184 çıktı , bugün 23 ü yine kan verdim 408 cıktı değer
Mercimeginannesi123 Birkiz bu kişiden kişiye değişiyor canım benim de 4 haftalıktı öğrendiğimde 2000lerde çıkmıştı kiminin 4 haftalıkken 200lerde 300lerde. Gebelik son adet tarihine göre hesaplanır beta hcg ile degil
Denizin Mercimeginannesi123 haklısın canım , benim son adetim 21 eylül toplamda 33 gündür hamile sayılırım oda ediyor 4 hafta 5 gün bakınca , fakat bhcg değerim bugün 408 çıktı
hilaldere28 Denizin aaa bende 4 haftalık felan son adet tarihim 18 eylül aramızda cok az gün var 3-4 gün var yani ama benım değerim 200 neden okadar fark var acaba
Minikkus00 Benimde son adet 13 Eylül . 2 gün önce beta 1530 çıktı . Benim anlamadığım nokta neden adet tarihi alınıyor sonuçta ilişki çok sonra oldu yani 😏🤷🏻♀️
Nuray23 Minikkus00 😂 hangi gun hamile kaldigimizi bilmedikleri icin son adet tarihi sayiliyor. E yani bizler bile bilmiyoz acaba hangi gun hamile kaldik 😂😂😂
Denizin Minikkus00 döllenmesine göre değişiyor canım doktorlarda kese bebek görününce ayar cekıyorlar haftalık tarıhıne
Minikkus00 Yenigebe9 ama sonra keseden bebeğin aslında gerçekte kaç haftalık olduğunu gününe kadar söylüyor dimi Dr lar ?😌
Birkiz Yenigebe9 birde bişey soracam sizlere folbiol folik asite başladım sabahları aç karnına 1 tane dedi eczacı sizlerde mı öyle alıyorsunuz
Minikkus00 Denizin benim sat 13 Eylül. 19 Ekim’de 416 beta . 21 Ekim’de 1530 çıktı . Sence geç döllenme mi olmuş benim ya .😌