Astadavistabeybi Uzanıyor tlfndan birşeyler bakıyordum karnımdan çıt diye bir ses geldi. Burda bunu yazanlara yok artık canım daha neler diyordum 😂veya ben kafayı yemiş olabilirim neyin nesi bu ses normal mi duyan var mı ? Yoksa psikiyatriye mi gideyim ?😂🙈😋
Denizkubra Astadavistabeybi gecen benden de geldi karnmn alt tarafndn bu ne ya dedim kndi kndime cok sasrdm hatta nerden gldi dedim bu ses bnmde ilk gebeligim su an sasrdm 😊 eklem sesimiymis ya
Astadavistabeybi Aaysee_ eşime söyledim şuan ruh sağlığımdan şüphe ediyor 😂😂😂hayırlısıyla doğsaydı artık diyor 😂😂😂😂😂😂🤣🐣
theAna Astadavistabeybi ben de öyle 🤣 burada biri yazmıştı, okuyunca hıçkırıktır diye inanmamıştım sonra başıma gelince çok şaşırdım
KeremEnsar2124 32 haftadan sonra bende duymaya basladim ama eklem sesi oldugunu biliyorum ilk gebeligimde ogrenmistim korkmana gerek yok 😂😂 ilk hamilelikte bende cok sasirmistim acaba suyum mu patladi filan diye cok endiselenmistim 😂😂😂
Astadavistabeybi KeremEnsar2124 ben eşime tarif ederken sanki ağaçtan bir dal kopartırken çıkan ses varya ondan duydum dedim 😂senin dalak böbrek ne varsa onla oynuyordur içeride sıkılmıştır dedi 😁😂😂😂😂
tugcekrkll Astadavistabeybi düşününce çokk garip mükemmel bi his ya 😇🥰 doğduğunda o top haline getirsek katlanmaz ama şuan top gibi değişik 😂🥰😇
KeremEnsar2124 Astadavistabeybi valla benimkisi sıkıldıkca organlarla oynadigi kesin hergun agrim var ve surekli tuvaletten cikamiyorum.😂👊👊
Astadavistabeybi KeremEnsar2124 sormayın bu haftalarda ilk günlerdeki gibi wc ye çıkma durumumuz arttı resmen geceleri eziyet oluyor
Astadavistabeybi Denizkubra doğurana kadar neler hissedeceğiz acaba hadi biz kadınlar sorarak öğreniyoruz da eşlerimiz paso gülüyor bu sorularımıza 😂