birprensesvebirprensannesi bu yazdiklarinla o güne geri döndüm ben gece gece ağlattın beni .. 😭😭 seni çok iyi anlıyorum çünkü aynısını bende yaşadım .. o üstüne toprak atılması benden bı 30-40 yıl götürdü .. o doğum anı öldugunu bile bile doğurmak ahh ne zor ya rabbim .. eve gittiğinde evde kocaman bir boşluk var .. Elini karnına götüremiyorsun .. kıyafetlerine bakıp bakıp duruyorsun . Sadece onu fotoğraflarda seviyorsun.. Canın daha çok yanacak hiç geçmeyecek sanacaksin her gözünü kapattiginda rüyalarına gelmesi için yalvaracaksin Allah’a.. Rüyalarına gelmediğinde daha da kötü olacaksın onu goremeyeceksin diye .. hiç bir anın diğer bı anını tutmayacak..Zaman su gibi geçiyor ama sana zaman hiç geçmeyecek gibi .. Hep merak edeceksin bugün yaşasaydı ne kadar olmuştu vucudunda neleri gelişmişti diye okumak isteyeceksin .. En acısı da her gün her Allah’ın günü mezarını ziyaret edip o toprağa dokunacaksin ama bebeğine dokunamayacaksin.. Acin geçmeyecek ama alisacaksin.. Bir tebessüm bile ettiğinde kendini suclayacaksin bebegimi kaybettim nasıl tebessüm ettim diye..Hayatın bir süre sonra normale dönecek ve sen hayatın normale döndüğü için kendini suclayacaksin .. Bunların hepsi olacak ama hem hamd et unutma bebeğin seni cennetin kapısında bekliyor olacak acını yasa ama şirk koşma bebeğin seni orada bekliyor .. Sende bizim gibi cennet annelerindensin 👶🏻 Rabbim sana da bizlere de sabır versin ins ..🤲🤲