Askyavrularm birprensesvebirprensannesi evlat acısı yaşamayan bilemez düşmanıma bile yaşatmasın Rabbim çok iyi anlıyorum seni ilk bebegimi 29 haftalıkken kaybettim bir gecede herşey yolundayken ansızın doğdu 15 gün savaştı yavrum akşam 1 aya alırsın dedikleri yavrumu sabah gel ölüsünü al dediler… Rabbim tez zamanda kucagını doldursun hiç bir söz fayda vermez teselli olmaz bildiğim için başka bişey yazamıyorum
birprensesvebirprensannesi Askyavrularm Kelime yokki dünyadaki herkes gelse ne yapabilir ki şuan psikologa gidiyorum ama ne yapabilir ki bana anca anlatıyor birşeyler
XelisaX Başın sağolsun, o şimdi melek. Aynı anlattıklarını annemde yaşadı. Çok zor. Allah sabır versin. Kucağın boş kalmasın 😕🙏🏻
neslihann87 onlar cennet kapısında bizi bekliyo olacaklar inşaallah ilk günki halleriyle orda buluşucaz bu herkese nasip olmayan bi mükafat sabret canım sakın isyan etme
neslii35 birprensesvebirprensannesi gerçekten çok zor bu yaşamayanın bilemeyeceği sadece acısını tahmin edebileceği bir şey 😔 Allahım sana ve eşine güç, kuvvet, sabır versin inşallah 🤲🏻
Aaysee_ birprensesvebirprensannesi Ah kuzum gözyaşları içerisinde okudum acını ta kalbimde hissettim inan ki rabbim tez zamanda kucağınıda doldursun inşallah tekrardan
happyaannee birprensesvebirprensannesi ağlayarak okudum yazdıklarınızı Rabbim sabrını versin eminim çok zor bi acıdır. Başınız sağolsun😥
birprensesvebirprensannesi Sermec27 İnşallah bende öyleyim her bebek sesi duyduğumda ağlıyorum Rabbim en kısa zamanda evlat nasip etsin evlatlarımıza kardeş nasip etsin inşallah. Bu acıya dayanma gücü versin
Sermec27 birprensesvebirprensannesi amin canım cok zor rabbim bize dayanma gücü versin acımızı dindirecek evlatlar nasıp eder inşallah 🤲
demioz öyle içten yazmışsın ki acını… okurken gözlerimden yaşlar süzüldü ne diyebiliriz ki rabbim yavrunu sana şefaatçi eylesin cennette kavuştursun sizi. kucağına alıp öpüp koklayacağın sağlıklı bebeklerin olur inşallah
Anneboncugu birprensesvebirprensannesi Gözlerim nasıl doldu okurken…. Allah’ım sabır versin size her şey Allahtan 🙏🙏
birprensesvebirprensannesi neslihann87 Rabbim size evladınızı bağışlasın ne zor bir şey. Gerçekten anlatılacak kelime yok tarifi yok
neslihann87 birprensesvebirprensannesi amiiin hepimizin evladını inşallah gerçekten sözün bittiği yer
MystryYYy birprensesvebirprensannesi nasilda yaşadıklarımı hissettiklerimi dokmussun kelimelere.. bende 29 haftalik kalbi durunca bebegmi normal olarks dogrdum ve hep bi mucize olsun die bekledim dogcak aglicak dedim yanlis anladilsr dedim doğdu aglamadi. Mezarlikta toprak attilar ustune acir dedim o kucuk bedeni acir. Yavas atin hizli atmayin dedim. Opmeye kiyamadim cansiz bedenini yavrumun ne kadar zordur evlat acısı. Rabbim kmseye yasatmasin.
birprensesvebirprensannesi MystryYYy bende bekledim doğacak ağlayacak yada kalp masajı yaparlar diye olmadı hiçbiri
birprensesvebirprensannesi [silindi] benimde öyle ilaç verdiler içerken nasıl kötü oldum biz tam tersi emzirecektik sütümüz çoğalsın diye ugrasacaktik ama tam tersi kesmek için elinden geleni yaptılar ne zor
[silindi] birprensesvebirprensannesi imtihanımız böyleymiş kardeşim , bu imtihanı layıkıyla geçmeyi nasip etsin rabbim. Bak ben yeniden gebeyim Allah’ın izniyle sen de bizim gibi diğer acılı bütün annelerimiz de yeniden tadacağız bu duyguyu belki da mükafatımız daha büyük olacak Allah büyüktür kuzum. Rabbim neylerse güzel eyler ❤️❤️
birprensesvebirprensannesi [silindi] Allah bu evladını sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah Allah razı olsun inşallah ben bu dünyada en çok anne olmayı sevdim ve dünyalar güzeli bir evladım var şükür
Derinsema birprensesvebirprensannesi okurken cok kotu oldum suan sana ne desem bos kuzum rabbim inslalh kucagini doldurur kimseyi evlatiyla sinamasin insallh aci yasan bilirmis kahroldum inslalh cennette bulursursunuz kuzum rabbim bu dunyada ayirmis insallh obur tarafada hep beraber olursunuz😑😑
birprensesvebirprensannesi Derinsema Allah razı olsun tek ümidim bu evladım cennette bekliyor ve ben orada büyüteceğim güzeller güzelimi