birprensesvebirprensannesi kendime üzülür dururdum şimdi bunu okuyunca ne yaşamışım ki dedim bende hamile kalip kalıp kalbi duruyor herşey kursagimiz da kalıyor sürekli son 1 buçuk senedir cocuk yapalım dedik ne bilicez 2019 a girerken kürtaj oldum 2020 ye girerken geen yeni yılda kürtaj oldum sanki kısır döngü oldu lanet olsun ynei senelere bu seferde mayısta kaybettim 9 haftayı geçemiyorum o kdr kan sulandırıcı iğne kullandım yok neler neler kullandım yok büyümüyor cevremde millet paso dogum yapio sorunsuz bi ben böyle oluyorum şimdide rahim filmi çekil dediler çekildim başıma bide rahmim T şeklinde imiş yapisiklik oluşmuş olur tabi o kdr kürtaj 1 de opersyn olmuştum o zmnda rahimde et parçaları vardı onlar temizlendi üstüne kimyasal gebelik die birşey yaşadım of dedim ya ben anne olamicakmiyim neden ben ben diye kendimi yedim ettim şimdi gene doktor opersyn olacaksın diyor duzeltilcekmis rahim ve yapisiklik burnum direği sızlıyor annelik icime oyle işlemiski kaybeden kişiler ancak halden anlıyor çevrem asla asla anlamıyor yaşamayan bilemez gerçekten sadece vardır Allahın bir bildiği teslimiyeti ile yaşıyorum okurken çok ama çok derinden icim ciz etti ne olur ki sanki bizde o odalarda gelen mutluluk çığlıklarını yasasak opersyndan odaya geldiğinde odada bebekleri koydukları tekerlekli sey vardı bomboş karşımda diğer odada insanların bebeklerinn sesleri bi odada kadın nst mi ntsmi her neyse ona bağlanmış karnı burnunda idi bebeğin kalbi odya kadr geliodu kürtaj olurken çıktım gene gene kolidorda yankilanio sadece dedim Allahım niye ben ki eşim çok ağlamıştı hayatım da adami ağlarken görmedim kardeşi bile abim agliomuydu ya dedi şaşırdı oda ilk gördü biz dedi bi hata mi yaptık ki neden öle oldu dedi sus dedim öyle deme bunun üstüne 2 kez daha aynı şey yaşadık umutlar hayaller yıkıldı bime 101 e hani eşyalar gelio ya arada bakıyorum hayale daliyorum sonra geri koyuyorum senin bakmaya hakkin yok boşver diorum ama şimdi bide seni gördüm esimin teyze gelini de doğum yaptı kaybetti kızıni 1 sene aradan snra simdi gene kızı doğdu sağlıklı adında ömür koydular onlar gelio aklıma hep daha kötü yasaunalr var senin derdin ne ki diye ama içten hissedebiliyoruz acilarimizi inşallah rabbim görüyor sebebsiz yaşatmıyor birgün anne olacağız ama kaybettlrimizi asla unutmaycagiz onlar kardeşlerini sağlıklı olrak bize gonderecek🤲