Tgce_19 Kzlar konya da doktor önerir misiniz muane de eşimi yanima alan doğumda eşimi aynı şekilde doğuma alan güler yüzlü samimi işinin ehli bir doktor önerir misinz
Mirazannesi Tgce_19 medicana Nil okur çok iyi bir doktor ilk günümden beri ona gidiyorum eşimde yanımda oluyor hep ama 3 kişi girilmesi yasak o da malum covidden dolayı salı günü doğumum var çok güleryüzle bir doktor bende Konya’nın yabancısı olduğum için çok araştırdım en sonunda gönlüme göre buldum ben en önemlisi de randevulu gittiğinizde sizi asla bekletmez zamanın da alıyor hastalarını bazı doktorlar var ki randevulu olduğu halde çok bekletiyorlar ilk günden beri kendi özel numarasını bile veren bir doktor her msjınıza cevap veren duyarlı bir doktor her gittiğimde beni şefkatle güleryüzle karşılayan bir doktor
Rumeysa1 Tgce_19 medicana hüsnü alptekin eşini muayene alıyor doğum da alıyor kesinlikle tavsiye ederim çok güzel ilgileniyor işinin ehli güler yüzlü her sorduğuna sıkılmadan ve terslemeden cevap verir yani herşeyiyle iyi bi doktor. Ama o hastanedeki rengin karataylı tavsiye etmem çünkü hastalarıyla hiç güzel ilgilenmiyor ve doğum konusunda da biraz bilgisi yok 🤦♀️
ikibebeliana Tgce_19 medicana Rengin hanım hem muayene de alıyor hem sancı çekerken eşin yanında oluyor
Yenigebe9 Medicana rengin karatayli Medova azer uluğ veya Seçil kahveci Devlet halime goktepe Ben azer uluğa gidiyorum ama eşin girmesi yasak diğerlerini bilmiyorum
Mnns Tgce_19 Başaran klinik Ahmet Başaran cok ilgili doktor normal kontrol de bile 25 30 dakika ultrasonda kontrol ediyo aşırı memnunum eşimide kendisi çağırıyo oda baksın görsün diye ayrıca böyle bi zamanda hastane yerine klinik daha iyi 😇