ikizlermom Kızlar hem fiyat olarak avente göre daha uygun hemde cekim gücü olarak iyi bir göğüs pompası almak istiyorum ama hala çok kararsızım sizce hangisi işime daha çok yarar suan icin en önemli eksiğim fikirlerinizi bekliyorum🙏🏻
ArasMom34 https://hizliresim.com/Rn7jkj bende bunu aldım kullanıyorum memnunum arkadaşlarımdada var memnunlar
daisybebek ArasMom34 Ben de aldım ama daha doğum yapmadım inşallah memnun kalırım, 2si aynı anda performans nasıl? Süt gelimi felan iyi mi? Ve ilk masaj moodundamı kullanmak lazım?
deniiizz ikizlermom yok canım doğum yapmadım henüz ama yengem ve arkadaşım kullanmıştı çekim gücü çok iyiymiş baya memnunlardı
ikizlermom ArasMom34 canım onu e bebekte biz önermiyoruz dediler yoksa oda vardı aklımda ama yine bir inceleyim teşekkür ederim ☺️🙏🏻
Meriwa ikizlermom 56 günlük Bebeğim var canm manuel e bebekden pompa almıştım işimi görür diye ama işe başladım 1 hafta oldu onun için lansinoh tekli göğüs pompası aldım ve sağıp evde bırakıyorum çok güzel 2 modu var elin kadar adaptörü var çekim seviyesi var 5 kademeli ben cok memnunun canımı da acıtmıyor aşırı tavsiyemdir pişman olmazsınız
ikizlermom Meriwa çok sağol canim muhtemelen bende onu alicam kuvezde kalıcaklar çünkü iyi cekim gücü olmalı ki beslenebilsinler 🙏🏻😊