Kiymet 24+5 günlük olduk bugun kontrolumuz vardı kızımın kilosu 721 g boyu ise 32 cm dedi doktor merak ediyorum acaba kimler ne kadar ben de 5. Kilomu almisim … sizlerde durumlar ne alemde paylaşalım mı 🤗😊
Narminmila Kiymet sizinle aynı gidiyoruz tesadüfe bak☺️ biz daha gelecek hafta gidicez merak ediyorum çok. Sizin bebişin cinsiyyeti ne?
Kiymet Narminmila benim kizim olacak yani bu ay vok iyi beslenmeye çalıştım keci boynuzu pekmezi de içiyorum sabahlari 1 kaşık anladigim kadarıyla ortadayiz 😊
Arzumm_35 Kiymet çok saglıklıydı hiç birşey i yoktu ama bir anda bagırsagı düğümlenmiş 1 ay yasamiş oldu yanı
Leylaminannesi Dün konturolum vardı 25+5 haftalık Bebek kilosu 1006 Gr boy 35 cm normalmi acaba fazla gibi geldi bana 🤔
Aysel112233 Kiymet merhaba bende aynı gundeyim 25 +1 acaba dogum tarihiniz nedir bana doktorum ocak sonu şubat başı dedi sezeryan olucam ben sizinki normal mi görünüyor acaba
Kiymet Aysel112233 yani biz dogum la ilgili birsey konuşmadık ancak 7 şubat görünüyor benim tam 40. Hafta senin sezaryan olacaksa 40 beklemene gerek yok zaten hersey yolunda giderse 38 den sonra benek doğa bilir