kalben_duam 14.haftamda bebeğin endesinde sıvı birikimi görüldü nıpt testi önerdiler. Yaptırdık sonuç negatif temiz çıktı. Nıpt testi kesin sonuç değil deniliyo. Bu şekilde sonuç temiz çıkıpta olumsuz bi durumla karşılaşan varmı
Minikjelibonum kalben_duam ense ölçümü kaçtı. Bnmde aynı cıktı mifty yaptırdm bnde ama aynen tanı testi değil tarama testi diyorlar doktorumda öyle dedi detaylı bekliyorum
Ballicut kalben_duam nifty testinin doğruluğu yüzde 99 canım . Doktor bi risk görseydi amniyosentez isterdi.
Mondly kalben_duam ben yurtdışında yaşıyorum 11 haftalıkken testi yaptırdım doktor ilk gebeliğimde de nifty testinin %99 doğru sonuç verdiğini söyledi testte sorun çıkmadı oğlumu da sağlıkla aldım kucağıma şimdi ikinciye hamileyim 11 haftalıkken yine yaptırdım testi sonuç geçen gün geldi temiz denildi doktor da ikili testte gayet iyi demişti zaten burda bu teste çok güveniyorlar yanlış sonuç çıkmıyor denildi
Liyam kalben_duam nifty testi yaptırdım bende temiz geldi çok şükür sizin dediğiniz test farklı mı acaba çünkü nifty testine %99 doğru dedi doktorum
kalben_duam Minikjelibonum 2mm dediler. Zehir oldu gebeliğim burnumuzdan geldi. Şimdide nıpt testine güvenemiyorum içim hiç rahat değil. Sizinde temizmi çıktı
Minikjelibonum kalben_duam bnmde 2mm çıktı. Nifty de temiz geldi. Haftya detaylı var inşallah bi sorun yoktur 🥺. Sizin doktor ne dedi 2 çıkıbca
Leylaminannesi kalben_duam bende 12haftamda Ense kalınlığı 2.45 çıktı ikili testm temz çıktı ama.fetal DNA testi yaptırdım sonuç güzel geldi sora ensesi haftasına uygun oldu bende başta çok üzüldüm ama değmezmiş sknti etmeyin test sonucuda iyise korkulacak durm yok
kalben_duam Minikjelibonum 2 nin altında olmasını isteriz ama 2de yüksek değil dedi. Asıl sorun sıvı birikimiydi. İnş detaylıda da sorununuz çıkmaz. Kaç haftalıksın? Detaylı bakılınca burayada yazarmısın. İnş gerçekten sorun yoktur
Minikjelibonum kalben_duam banada aynılarını dedi. Sıvı birikimi ektramı cıktı sizde bana öyle bişe dememişti. Ama mesela 18. Haftamda gittim ense 3.5 flandı gayet iyi demişti. Yazarım haftaya çarşamba gidicem unutursam da sen yaz hatırlat cnm
World kalben_duam evet yaptırdım. 12. Haftada ense kalınlığını fazla ölçmüştü sonra nipt istedi. Peritanoloğa gittim o normal ölçtü enseyi.
kalben_duam Minikjelibonum evet bizde asıl sorun sıvıydı malesef. Tamam burdan yazarım sana inş güzel haberler verirsin
Meryem230527 Mrb bnde 14 haftada yatrdm doktorum bişy demedi ama Bn e nabzdn baktım 3.53 çıktı sizce Bi sorun olurmu 2 li tarama yaptm eğer sorun olsaydı doktor söylerdi dimi 3lüye gerek yok dedi bna ama bilemedim
kalben_duam Meryem230527 kendi gittiğiniz doktormu ölçtü başkasınamı yönlendirdi? Sorun görse söylerdi canım için rahat olsun ama sen yinede onlar bişey demesede sor aklına geleni
kalben_duam Ballicut doktorun biride o test ticari amaçlı hiçbir güvenilirliği yok dedi zehir ettiler hamileliğimi. İçim rahat değil hep bi şüphe var içimde kafamızı çok bulandırdılar
Minikjelibonum kalben_duam yok ya ticaret amaçlıda değil bnce o test ama tanı testide değil. Varmı senin nifty snucun yazsana cıkan değerleir nnde yazaym sana yanlarıında hep düşük risk yazdı bnm
kalben_duam Minikjelibonum rapor doktora gitmiş bize gelmedi oda temiz olduğunu söyledi. Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin içim rahat etmiyo bitürlü
Minikjelibonum kalben_duam bnmde doktorum öyle ağzı yamultup konusmasa rahat ederdi ama yinede nifty güvenmediği için benimde rahatsız
kalben_duam Minikjelibonum güvenmiyosa neden istedi sizden nıpt yi. Vallahi bu doktorlar insanı hayattan soğutuyo. Bana at çöpe o testi ticari amaçlı dedi başkasına gittim o güvendiğini söyledi vallahi çıldırmamak elde değil