imren91 Kızlar bebek bezinde sleepyde karar kaldım ama kaç numaralıyı almalıyım ve kaçlı olanlardan almalıyım?Tecrübe edinen anneler bilgi verebilir mi☺️?
Tugce1803 imren91 Ben 2 numara aldım☺️1 numaranın bacakları sıktığını okumuştum zaten arasında 1 kilo farkediyor
bebegim_28 imren91 1 numara 120 li aldım 10 15 gün içinde biter diye tahmin ediyorum duruma göre ikincisinde 2 numara alabilirim
Caglayamac imren91 ilk 15 20 gün 1 numara kullanılıyor çünkü 2 daha büyük geliyor ama ben sleepyden memnun kalmadım maalesef bebeğimi pişik yaptı şimdi prime pampers pure kullanıyorum ondan çok memnunum o iyi geldi
Zeynepli1234 imren91 bebeğim doğalı 22 gün oldu şuan 4,5kilo 1numara kullanıyorum ilk doğduğunda 3720 di kilosu yenidoğan bebek bezi almıştım . Fazla büyük alma sızıntı yapar
Busra_24 @imren91 numara kararsizligini bende yasiyorum 2 numara aldim bakmak için o kadar kucuk ki zaten 1 numara alırsam hiç olmaz diye dusunuyorum o yüzden 2 alacağim
Buyrenk 1 ler o kadar tatlıki her bebeğime bir paket aldım mutlaka gayette kullanılıyo ikinci paketi hep iki aldım