Mlskya Kuzlar merhaba, 33+4 olduk. Gecen gun kontrolum vardi. Usg ile muayene oldum bebek kasığa inmis.( Yani kafasi asagida) doktor uzanman gerek dedi. Erken dogum riski olabilirmis. Bu durumu yasayan var mi?🙁
GlahBilgiliPelit Mlskya hiiç nişiycik olmaz cnm doktorun dediği gibi yorma kendini ayakların havada yat bol hoş dinlen bişi olmz inş🙏
Turkan2556 Mlskya bencede korkma 30 hafdadan beri bebeyimin kafasi asagida 37 hada olduk hala doguramadim
Deletedmom_879 Mlskya canım ben gecen hafta gittim 29. Haftamdı başı aşagıya donmüş dedi ama uzanmalisin falan demedi yani doguma kadar daha cok doner dedi hatta
Nero Korkma canım benimde 34 haftada aşağıdaydı kafası çok şükür birşey yok sürekli dönüyor bebekler merak etme 🤗
Bbb Benimde 31. Haftada aşağı indi canım çok şükür 37+5 olduk. Bol bol dinlen yat uzan canım hiç eğilip kalkma sakın yorma kendini bunlara dikkat edersen Allahın izniyle zamanında kucağına alırsın inşallah
AytenFaruk Kızım 25 haftalık şuan o da aynı şekilde başı aşağıda duruyor doktor ayakta çok durma dinlen sürekli yoksa erken doğum olabilir dedi 😔 dikkatli olmak lazım canım inşallah dönerler 🙏😚